Viste endelig frem kjæresten

Filmstjernen Kristen Wiig tok med seg en helt spesiell date til venninnens bryllup...

FORELSKET: Den tidligere «Saturday Night Live»-stjernen Kristen Wiig ankom bryllupet til «Bridesmaids»-motspiller Ellie Kemper sammen med kjæresten Fabrizio Moretti lørdag. Wiig har datet The Strokes-trommisen siden desember, men dette er første ga Foto: FameFlynet
FORELSKET: Den tidligere «Saturday Night Live»-stjernen Kristen Wiig ankom bryllupet til «Bridesmaids»-motspiller Ellie Kemper sammen med kjæresten Fabrizio Moretti lørdag. Wiig har datet The Strokes-trommisen siden desember, men dette er første ga Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Kristen Wiig (38) gjorde sitt for å bringe romantikk til bryllupet til «Bridesmaids»-motspiller Ellie Kemper (32) i helgen.

Wiig ankom nemlig seremonien sammen med sin kjekke kjæreste, The Strokes-trommisen Fabrizio Moretti (32). Paret var ulastelig kledd i sjarmerende fargekoordinerte antrekk og matchende solbriller.

Ifølge Us Weekly har de to hatt en romanse siden desember i fjor, men turtelduene har holdt det hele på et diskret nivå. Så da de spaserte hånd i hånd ut fra Kempers vielse i New York, virket det som en svært så søt kjærlighetserklæring.

Dette er ikke første gang Moretti dater en skuespiller med komedietalent. Rockeren var sammen med «50 First Dates»-skjønnheten Drew Barrymore (37) i fem år, men forholdet tok slutt i desember 2006.

Kanskje kirkeklokkene også vil ringe for Wiig og hennes rockekjæreste om ikke altfor lenge? Moretti skal i hvert fall angivelig ha gjort det slutt med Drew Barrymore fordi hun ikke var klar for giftemål.

«Charlie's Angels»-stjernen giftet seg imidlertid med kjæresten Will Kopelman for en drøy måned siden. Barrymore og Kopelman venter også sitt første barn sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom får møte Suri, men...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer