Viste endelig frem babymagen

Olivia Wilde strålte i ettersittende designerkjole på filmpremiere.

SEOGHØR.NO: Torsdag denne uken var en stor dag for «House»-stjernen Olvia WIlde (29).

Den gravide skuespilleren stod opp grytidlig for å annonsere de nominerte til neste års Golden Globe - som inkluderte to av hennes nyeste filmer, «Rush» og «Her».

Deretter gikk turen fra The Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills og til West Hollywood, der nynominerte «Her» hadde premiere på Directors Guild, ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

DISKRET: På Golden Globe-lanseringen tidligere på dagen sørget Olivia for at magen ikke tok oppmerksomheten fra makkerne Aziz Ansari og Zoe Saldana - og de nominerte. Foto: Stella Pictures
DISKRET: På Golden Globe-lanseringen tidligere på dagen sørget Olivia for at magen ikke tok oppmerksomheten fra makkerne Aziz Ansari og Zoe Saldana - og de nominerte. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men det var ikke bare «Adaptation»-regissør Spike Jonze sin ferske film som hadde premiere torsdag ettermiddag.

«TRON»-stjernen viste nemlig frem sin voksende mage for første gang da hun entret den røde løperen.

Hittil i graviditeten har 29-åringen stort sett sverget til løstsittende plagg, men på filmpremieren var hun iført en åletrang, koboltblå kjole - som virkelig fremhevet gravidmagen.

Wilde formerlig strålte i antrekket fra den unge designeren og kjendisfavoritten David Koma, som hun kombinerte med matchende øyesminke og glamorøse krøller.

Pyntet magen

Kjolen, som var besatt med krystaller i et bånd over den lille babymagen, satt som et skudd på Hollywood-stjernen. Hun virket svært tilfreds mens hun poserte for fotografene, og stolt lot babymagen komme til sin rett.

«Rush»-skuespilleren var etter alt å dømme godt fornøyd med sin travle torsdag, som hun dokumenterte godt via sin Twitter-profil.

Der delte hun blant annet et bilde av seg selv sammen med motspillerne Joaquin Phoenix (39) og Amy Adams (39) - og regissør Spike Jonze (44).

«En så deilig, fantastisk kveld å feire «Her»-premieren med Joaquin, Amy og Spike», twitret hun under bildet.

AVSLAPPET: 29-åringen har skjult babymagen godt tidligere i svangerskapet - som her på vei fra pilatestrening i L.A. for halvannen uke siden. Foto: FameFlynet
AVSLAPPET: 29-åringen har skjult babymagen godt tidligere i svangerskapet - som her på vei fra pilatestrening i L.A. for halvannen uke siden. Foto: FameFlynet Vis mer

Olivia Wilde og forloveden Jason Sudeikis (39) annonserte i oktober at de venter sitt første barn sammen neste år.

LES OGSÅ: Skapte begeistring med ny frisyre