LYKKELIGE: Downey Jr. har vært gift med kona Susan siden 2007. Paret har to barn sammen. Foto: Scanpix
LYKKELIGE: Downey Jr. har vært gift med kona Susan siden 2007. Paret har to barn sammen. Foto: ScanpixVis mer

Viste endelig frem babyen

Det er ingen tvil om at superstjernen er stolt av sin lille datter.

I PAPPAS FOTSPOR: 21 år gamle Indio ble i fjor arrestert for besittelse av narkotika. Robert Downey Jr. sier at sønnen dessverre er genetisk anlagt til avhengighet. Foto: Scanpix
I PAPPAS FOTSPOR: 21 år gamle Indio ble i fjor arrestert for besittelse av narkotika. Robert Downey Jr. sier at sønnen dessverre er genetisk anlagt til avhengighet. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Robert Downey Jr. (50) fikk sitt første barn, sønnen Indio, for mer enn tyve år siden. Den gang hadde skuespilleren store alkoholproblemer og var gift med sanger Deborah Falconer. Etter gjentatte arrestasjoner og opphold på rehabiliteringssentre, gikk Falconer fra Downey i 2001 og tok med seg sønnen.

I dag er «Avengers»-stjernen rusfri og ser bedre ut enn noensinne. Han er gift med produsent Susan Downey (41) og paret har to barn sammen; i 2012 kom Exton Elias og i november i fjor ble lille Avri født.

De nybakte foreldre har vært svært forsiktige med å vise frem det nyeste tilskuddet til familien – frem til nå.

Under et besøk hos talkshow-verten David Letterman (68), klarte ikke Downey å holde datteren skjult lenger; han hadde nemlig tatt med seg et bilde av babyen, som han stolt viste frem til alle seerne.

Se bildet i videoen under!

Saken fortsetter under videoen.
– Så søtt! Hun er vakker, sier Letterman over sukkene fra publikum.

– Absolutt! Og den gule kysen hjelper. Man jo bare elske gule kyser, svarer Downey spøkefullt.

Sønnen arrestert

I følge ham selv, har Downey vært rusfri siden 2003. I løpet av årene har han fått tilbake forholdet med eldstesønnen Indio – men 21-åringen ser ut til å ha arvet farens problemer med alkohol og dop.

I fjor ble han nemlig arrestert for besittelse av kokain, kun åtte måneder etter at moren knep ham med narkotika og sendte ham på rehab.

- Dessverre så er Indio trolig genetisk anlagt til avhengighet. Men med god familiestøtte og forståelse er vi er alle fast bestemt på å hjelpe ham til å bli den mannen han er i stand til å være, sa Downey Jr. til People den gang.

LES OGSÅ: «Superhelten» skadet på settet