Viste du litt for mye, Harry?

Alt gikk ikke helt etter planen da popstjernen lot seg fotografere med fansen.

OOPS: Harry Styles burde antagelig ha kneppet skjorta si bedre igjen da han tok bilde med fansen i helgen. Foto: All Over Press
OOPS: Harry Styles burde antagelig ha kneppet skjorta si bedre igjen da han tok bilde med fansen i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det skjer som regel med kvinner. Men nå viser også OneDirection-stjernen Harry Styles (20) at menn også kan få problemer med en litt for dyp utringning.

NY SJANSE?: Hollywood-medier meldte i november at eks-paret Taylor Swift og Styles ville prøve på nytt etter det bitre bruddet. Det ser imidlertid ikke ut til å ha vært noen utvikling mellom dem. Foto: ALL OVER PRESS
NY SJANSE?: Hollywood-medier meldte i november at eks-paret Taylor Swift og Styles ville prøve på nytt etter det bitre bruddet. Det ser imidlertid ikke ut til å ha vært noen utvikling mellom dem. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
SUKSESS: Styles har gjort stor suksess med musikken sin i gruppen OneDirection. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Styles har gjort stor suksess med musikken sin i gruppen OneDirection. Foto: Stella Pictures Vis mer

Styles lot seg natt til søndag fotografere med fansen da han ankom etterfesten til «Saturday Night Live» i New York.

Popstjernen trosset kulda, og viste seg fram i en åpen skjorte. Som skulle vise seg å være litt for åpen.

Brystvorten hans kom nemlig til syne på flere av bildene med fansen.

Styles var tidligere sammen med superstjernen Taylor Swift (25), men forholdet tok slutt på nyåret i fjor etter en heftig krangel.


Swift har i ettertid av bruddet flere ganger kommet med stikk til Harry, blant annet ved å uttale at hun aldri har elsket kjærestene sine.

Derfor var det overraskende at flere Hollywood-medier i november meldte at det tidligere paret vurderte å gi forholdet en ny sjanse.

«Det har vært ekstremt mange tekstmeldinger. Og han sendte henne 1989 roser for å feire slippet av hennes nye album, som heter 1989», skrev blant annet bladet New Weekly.

Likevel kan det se ut til at det ikke er blitt noe av. Harry og Taylor er ikke blitt observert sammen i løpet av den siste måneden.


LES OGSÅ: - De vurderer å gi forholdet en ny sjanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer