Viste drømmekroppen i frekk badedrakt

Sofia Vergara feiret jul i supersexy badetøy.

FLOTT: Sofia Vergara så ut som en supermodell da hun poserte i denne dristige badedrakten, som ikke overlot mye til fantasien.  Foto: Sofia Vergara/Twitter
FLOTT: Sofia Vergara så ut som en supermodell da hun poserte i denne dristige badedrakten, som ikke overlot mye til fantasien. Foto: Sofia Vergara/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Sofia Vergara (40) er kjent for sine sexy former. I julen delte hun en «julegave» med fansen i form av et svært sexy feriebilde.

Vergara feiret jul i Miami sammen med sine nærmeste. På bildet poserer stjernen på en båt i en svært dristig badedrakt, som viste hennes sexy, formfulle kropp.  

Få med deg spesialversjonen av Se og Hør Weekend, der vi oppsummerer kjendisåret 2012!

- Ferie! skrev den 40 år gamle skjønnheten under bildet av seg selv i en sort og hvit badedrakt, der hennes store fordeler presset seg frem både foran og bak, skrivet nettstedet Radaronline. 

Det er ikke rart den vakre brunetten er stolt av den veltrente kroppen sin. Vergara har tidligere fortalt at hun i begynnelsen av karrieren fikk beskjed om å redusere størrelsen på brystene sine.  Heldigvis valgte Sofia å ignorere rådet, og i dag får hun stadig skryt for sine sexy kurver.

Vergara er også godt fornøyd med sitt eget utseende.  

- Det er deilig å bli sett på som sexy. Spesielt nå som jeg nærmer meg 40. Jeg vil ikke se syltynn ut, og er glad for at jeg har et par kilo ekstra ettersom jeg snart er 40 år. Ellers blir ansiktet bare rynkete, har Vergara tidligere fortalt til britiske OK! Magazine. 

Vergara forlovet seg tidligere i år med kjæresten Nick Loeb. LES OGSÅ: - Jeg er ingen tynn dame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer