Viste den halvnakne sannheten

Kim Kardashian la ut det uretusjerte resultatet av treningsøktene sine på Twitter.

FLOTT PAR: Kim Kardashians kjæreste Kanye West er en mote- og utseendebevisst hip hop-stjerne, som kanskje også har inspirert skjønnhetens nye treningsregime? Her forlater stjerneparet Valentino-visningen under Paris Fashion Week forrige uke.  Foto: All Over Press
FLOTT PAR: Kim Kardashians kjæreste Kanye West er en mote- og utseendebevisst hip hop-stjerne, som kanskje også har inspirert skjønnhetens nye treningsregime? Her forlater stjerneparet Valentino-visningen under Paris Fashion Week forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kim Kardashian (31) er nok minst like kjent for sin formfulle figur som for realityserien «Keeping Up With The Kardashians».  

Og skjønnheten, som nå dater rap-stjernen Kanye West (35) etter at ekteskapet med basketballspilleren Kris Humphries (27) sprakk i høst, gjør sitt beste for å holde på stjernestatusen.

31-åringen legger gjerne ut private bilder på mikrobloggstedet Twitter, og det nyeste tilskuddet i samlingen er et uretusjert bikinibilde. På fotografiet poserer hun i en beige knyttebikini foran soloppgangen, åpenbart stolt av sin solbrune kropp:

«Soloppgang sommer-shoot!» skriver hun til bildet på Twitter-profilen sin, samtidig som hun understreker at bildet verken er retusjert med Photoshop eller forskjønnet med et bildefilter
.

Kanskje Kardashian, som tidligere er blitt omtalt som en dum realitykjendis, forsøker å vise at kroppen er et naturlig resultat av et intenst treningsprogram? Få timer før hun la ut bikinibildet på nettet, opplyste hun i hvert fall Twitter-fansen sin om dagens treningsøkt:

«Barrys Bootcamp og pilates gjennomført før klokken ni! Jeg føler meg bra! Monster-modus dag 2! Dobbel-treningsøkt-uke!».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde hun var død 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer