«Bachelor in Paradise»:

Viste de første bildene av «Ungkaren»-skandalen

Publikum fikk se opptakten til bassengscenen som har skapt store bølger.

VISER FLØRTEN PÅ TV: Mandag kveld hadde den nye sesongen av «Bachelor in Paradise» premiere i USA. Der får seerne et innblikk i flørten mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios, som førte til at innspillingen ble midlertidig stanset. Foto: ABC
VISER FLØRTEN PÅ TV: Mandag kveld hadde den nye sesongen av «Bachelor in Paradise» premiere i USA. Der får seerne et innblikk i flørten mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios, som førte til at innspillingen ble midlertidig stanset. Foto: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I juni ble det kjent at innspillingen av det amerikanske reality-programmet «Bachelor in Paradise» hadde blitt stoppet etter en hendelse som skjedde under opptak.

Flere kilder hevdet at årsaken til at innspillingen i Mexico ble avbrutt, var at en av deltakerne, DeMario Jackson (30), utnyttet en annen deltaker, Corinne Olympios (24), seksuelt mens hun var kraftig beruset.

Nettstedet Vulture har lagt ut en trailer fra episoden som viser opptakten til scenene.

Jackson har på det sterkeste avvist anklagene, og har fortalt sin side av historien i et intervju med E!News. I intervjuet hevdet Jackson at det var Olympios som ledet an, men at han passet på at kameraene fulgte med på dem mens de koste seg sammen i bassenget.

Og mandag kveld fikk tv-seerne et eget innblikk i den fuktige kvelden som ble starten på «Bachelor in Paradise»-skandalen. Da hadde nemlig programmet premiere i USA.

GOD STEMNING: «Bachelor in Paradise» ble spilt inn i Mexico i sommer, og det ble både alkohol og hete følelser under innspillingen. For DeMario Jackson og Corinne Olympios fikk det hele imidlertid et mer dramatisk utfall. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GOD STEMNING: «Bachelor in Paradise» ble spilt inn i Mexico i sommer, og det ble både alkohol og hete følelser under innspillingen. For DeMario Jackson og Corinne Olympios fikk det hele imidlertid et mer dramatisk utfall. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Hele sesongen stod en stund i fare, men etter å ha undersøkt anklagene mot Jackson, konkluderte produsentene med at det ikke hadde skjedd noen overtramp. Dermed kunne innspillingen fullføres.

- Ser ut som om de nyter hverandres selskap

Og programmet skyr ikke unna den såkalte skandalen som oppstod på innspillingssettet i sommer. Ifølge People får seerne se hvordan Jackson og Olympios finner tonen, nærmest umiddelbart, når de møtes i baren den aller første kvelden.

Etter få minutter står duoen og klemmer og tar på hverandre, og Jackson gir Olympios en ryggmassasje, løfter henne opp og snurrer henne rundt i lufta.

LAGDE SKANDALE: «Ungkaren»-deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios har blitt et av sommerens store samtaleemner i USA. Foto: NTB Scanpix
LAGDE SKANDALE: «Ungkaren»-deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios har blitt et av sommerens store samtaleemner i USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Corinne og jeg, det er ekstremt naturlig. Jeg kan føle det, sier DeMario Jackson i episoden.

Kjemien er så god mellom dem at de andre reality-deltakerne får det med seg, og ifølge People spøker Raven Gates om at de kanskje «skulle forlove seg». I 16.30-tiden hopper Olympios i bassenget med klærne på, mens hun drar med seg Jackson.

- Det ser ut som om de nyter hverandres selskap, det ser ut som om de «klikker», hvis det er ordet vi unge bruker for tiden. Corinne og DeMario sitter allerede sammen ved hofta, sier deltaker Alex Woytkiw lattermildt i episoden, mens han observerer de to i bassenget.

Resten av kvelden koser deltakerne seg på stranden og i bassenget, og fester, drikker og kliner i «Bachelor»-huset. Olympios og Jackson er imidlertid stort sett utenfor kameraenes rekkevidde i episoden, ifølge People. Dagen etter kan man se duoen sitte ved siden av hverandre under frokosten, tilsynelatende uten noen sure miner.

- Vi prøver ikke å skjule noe

«Bachelor in Paradise» er tidligere blitt anklaget for å utnytte skandalen til å promotere reality-serien, og CNN mener at også sesongpremieren tilsynelatende prøver å utnytte kontroversen.

Den første episoden kaster nemlig lite lys over hva som virkelig skjedde mellom DeMario og Olympios denne kvelden, og CNN mener at seerne sannsynligvis vil føle seg lurt - samtidig som verken de to deltakerne eller produksjonen blir renvasket.

Imidlertid blir det tilløp til dramatikk mot slutten av episoden. DeMario og Olympios blir begge tatt til side av hver sin produsent før den første roseseremonien, og man kan se kameramenn som setter fra seg utstyret sitt - riktignok mens de fortsatt blir filmet.

I et intervju med The Hollywood Reporter, sier Robert Mills i ABC at programleder Chris Harrison snakker med deltakerne om programmets nye regler og temaet samtykke i del to av sesongpremieren, som ble sendt tirsdag kveld.

I tillegg skal kanalen sende egne intervjuer mellom Harrison og henholdsvis DeMario og Olympios, der de to får fortelle hvordan de selv har opplevd situasjonen. Mills avkrefter dessuten at ABC prøver å skjule noe.

ENDRET TREGLENE: Etter skandalen rundt DeMario og Corinne (bildet) har «Ungkaren»-produsentene endret på reglene. Foto: NTB Scanpix
ENDRET TREGLENE: Etter skandalen rundt DeMario og Corinne (bildet) har «Ungkaren»-produsentene endret på reglene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror man vil føle at vi har fortalt hele historien om det som skjedde i løpet av de to premieredagene, hvorfor produksjonen ble stoppet, og hva som skjedde da alle kom tilbake. Jeg er ganske sikker på at dette vil besvare alle spørsmål folk har, sier Mills til The Hollywood Reporter.

Etter skandalen ble det innført nye regler på «Bachelor in Paradise»-settet, ifølge Entertainment Tonight.

De går ut på at deltakerne må gi samtykke til en produsent før de er intime med en annen deltaker, og at det er blitt satt en alkoholgrense blant deltakerne, på to drinker per time.

Saken fortsetter nedenfor.

A look at the #BachelorInParadise cast!

A post shared by Bachelor in Paradise (@bachelorinparadise) on

- Hun ville ikke tape ansikt

I tirsdagens episode av reality-programmet, snakket Chris Harrison med de andre deltakerne om det som skjedde mellom Jackson og Olympios.

Ifølge Entertainment Tonight spør han dem om de stoler på konklusjonen om at det ikke skjedde noe ulovlig eller kritikkverdig mellom de to meddeltakerne.

- Jeg tror vi visste det alle sammen. Men det var vanskelig å reise hjem og se media blåse dette sånn ut av proporsjoner, sier Alexis Walters.

En av de andre deltakerne, Raven Gates, reagerte på at utenforstående trakk sine egne konklusjoner om det som hadde skjedd:

- Jeg var bekymret for DeMario og Corinne ... måten folk snakket om DeMario på, var så urettferdig. Det knuste hjertet mitt, for selv om alt er oppklart, kommer folk alltid til å forbinde noe fælt med Corinne og DeMario.

I episoden kom det også fram at enkelte av «Bachelor in Paradise»-deltakerne reagerte på at Olympios omtalte seg selv som et «offer» like etter at saken sprakk i media.

- Hun prøvde å unngå å tape ansikt, mener Danielle Maltby.

- Vil vise dere sannheten

Før den første episoden gikk på lufta i USA, valgte for øvrig DeMario Jackson å publisere et innlegg på sin åpne Instagram-konto. Der går han hardt ut mot hvordan skandalen er blitt håndtert av pressen, og forteller hvorfor han har gledet seg til premieren på det mye omtalte programmet.

- Jeg har ventet på denne dagen i to måneder og tre dager, for jeg vil at dere alle skal få se sannheten med deres egne øyne, og basere synet deres på «situasjonen» ut fra den, skriver han.

Og etter at mandagens premiere var over, sa Jackson til Entertainment Tonight at han var fornøyd med hvordan samspillet mellom ham og Olympios ble framstilt på skjermen.

Saken fortsetter nedenfor.

Han kom også inn på det faktum at tv-seerne aldri fikk se alt som virkelig skjedde mellom dem:

- Jeg synes de viste nok av opptaket. Man kan ikke vise for mye, for det vil være respektløst overfor Corinne og meg, og jeg synes ikke det hadde vært den beste eller mest smakfulle tingen å gjøre. Men de viste nok, mente Jackson, og la til:

- Jeg tror folk bare trengte å se at hun er klar i hodet. Jeg er klar i hodet. Vi svømmer rundt. Vi har det gøy. Vi er venner. Det var ikke sånn at jeg var en overgriper som stod i baren og ventet på at jenta skulle bli ekstremt full.

Corinne Olympios trakk seg fra innspillingen i slutten av juni, og heller ikke DeMario Jackson reiste tilbake til Mexico da innspillingen ble gjenopptatt.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer