Viste brystene i buksedress

Vanessa Hudgens stjal rampelyset på filmpremiere.

Se video fra filmpremieren i London i klippet over.

SEOGHØR.NO: Alles øyne var på Vanessa Hudgens (24) da hun entret den røde løperen på London-premieren av sin nye film «The Frozen Ground» onsdag kveld. 

Skuespilleren strålte i en hudfarget buksedress fra Jenny Packham. Antrekket fremhevet hennes slanke figur og skjønnheten viste sine flotte fordeler med kveldens dristigste utrigning. 

Britiske aviser var raskt ute og utpekte Vanessa som den vakreste på premieren og lot seg imponere av den frekke kløften. 

- Vanessa Hudgens tar brystene sine med ut på en bytur, skriver The Mirror. 

- Skuespilleren virket mer enn fornøyd med å vise frem sine imponerende fordeler. Den lyse buksedressen sto perfekt til hennes brune hud og ermene og skulderpartiet var gjennomsiktig som gjorde at Vanessa hadde mer enn nok hud på utstilling, fortsetter avisen. 

«The Frozen Ground» er en thriller om en seriemorder som myrder unge kvinner i Alaska. Filmen er basert på en sann historie. Hudgens spiller blant annet sammen med filmveteranene Nicolas Cage og John Cusack, og Vanessa har rollen som en av morderens ofre som såvidt unnslipper og må bistå politiet i jakten på mannen som kidnappet henne. 

- Det er en ekte historie med en ekte person. Jeg baserte mye av det på lydopptak med hun rollefiguren er basert på. Det gjorde at arbeidet fikk en ekstra dybde, sier Hudgens til Getty Images. 

 
LES OGSÅ: Her går det fryktelig galt for superstjernen