PÅ RETT KJØL?: Under vårens og sommerens innspilling av «X Factor»-auditonene har dommer Britney Spears vakt mye oppstuss med sin hårsårhet og andre divanykker. Men TV-jobben og den nye livsstilen kan være et skritt i riktig retning for den skanda Foto: All Over Press
PÅ RETT KJØL?: Under vårens og sommerens innspilling av «X Factor»-auditonene har dommer Britney Spears vakt mye oppstuss med sin hårsårhet og andre divanykker. Men TV-jobben og den nye livsstilen kan være et skritt i riktig retning for den skanda Foto: All Over Press Vis mer

Viste bikinikroppen på Twitter

Britney Spears har ikke lyst til å pakke bort bikinien for sommeren.

Publisert
SEOGHØR.NO: Britney Spears (30) har endret livsstil de siste månedene som en del av sin dommerjobb i «X Factor». Etter å ha blitt hetset for cellulittbilder tidligere i år, skal hun ha begynt på et nytt trenings- og diettregime.

Og popstjernen nøler ikke med å vise frem de åpenbare resulatene for fansen. Denne uken la hun ut et privat bikinibilde av seg selv på mikrobloggnettstedet Twitter.

«Har det gøy i solen... vil ikke at sommeren skal være over!» twitret hun over bildet, som viste en veltrent og smilende tobarnsmor.

Den stroppeløse, blomstrede bikinien fremhevet Britneys muskuløse lår og veldefinerte midje. 30-åringen er tydeligvis fornøyd med forandringen og skulle nok gjerne spradet rundt i bikini nesten av året...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strålte på den røde løperen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer