Viste babymagene på den røde løperen

- Jeg fikk låne en kjole som har plass til hele magen, sier Guri Solberg. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et kobbel av norske kjendiser skred ned den røde løperen før musikkprisutdelingen «Spellemann 2011» på Folketeatret i Oslo lørdag kveld.

To av de som fikk aller mest oppmerksomhet, var «beste kvinnelige artist»-nominerte Siri Nilsen (27) og TV 2-profil Guri Solberg (35), som begge viste fram sin gravidmager for pressefotografene.

Fjorårets «Idol»-programleder Guri Solberg kom sammen med sin ektemann David Chelsom Vogt, som var nominert i kategorien «beste popgruppe» med sitt ban «The Real Ones».

Og magen har vokst betraktelig siden hun ledet «Idol»-finalen i begynnelsen av desember.

- Jeg vokser for hver dag, så det er veldig få av de klærne jeg har hjemme som passer. Jeg er heldig som har en stylist i TV 2 som heter Robyn, og hun er en sånn som jeg kan spørre om hjelp også når jeg ikke er på jobb. Jeg fikk låne en kjole av henne som har plass til hele magen, sier Guri Solberg til Seher.no.


Og TV 2-programlederen forteller at det er få problemer knyttet til graviditeten.

- Det går fint. Jeg må tisse hele tiden, men ellers går det veldig bra, sier Solberg til Seher.no.

Siri Nilsen kom sammen med sin komiker-kjæreste Anders Bye, og paret kan fortelle at de er godt i gang med å forberede seg på å bli foreldre for første gang.

- Vi tok ferie i to uker nå mens vi kunne. Vi tok to uker med fri og sov lenge. Vi tenkte mye på at dette sikkert var den siste ferien vi har noen gang hvor det er noenlunde stille rundt oss, så vi nøt alle de fjorten dagene intenst, sier Siri og Anders til Seher.no.

Paret er dermed foreberedt på en tid med mindre søvn og bleieskift når barnet kommer, men de to er lite samstemte når det kommer til om de gruer seg til dette eller ikke.

- Jeg gruer meg ekstremt. Det blir forferdelig, sier Bye spøkefullt til Seher.no, mens hans gravide artistkjæreste samtidig svarer:

- Vi gleder oss veldig, tilfører den Spellemanns-nominerte datteren til Lillebjørn Nilsen til Seher.no.

Paret hevder at de ikke vet verken når terminen er eller hva slags kjønn det kommende barnet har.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom med kveldens dypeste utringning

Vinnere av Spellemann 2011


KVINNELIG ARTIST

ANE BRUN - IT ALL STARTS WITH ONE

MANNLIG ARTIST

BERNHOFT- SOLIDARITY BREAKS

ÅRETS SPELLEMANN

JARLE BERNHOFT

ÅRETS HEDERSPRIS

JAN EGGUM

POPGRUPPE

TEAM ME - TO THE TREETOPS

HIPHOP
LARS VAULAR - DU BETYR MEG

TEKSTFORFATTER

LARS VAULAR - DU BETYR MEG

ÅRETS NYKOMMER OG GRAMOSTIPEND:
JONAS ALASKA - JONAS ALASKA

ÅRETS VIDEO:
ENVY - ONE SONG

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer