Viste babymagene på den røde løperen

Bestevenninnene Snooki og JWoww er begge gravide og viste magene på MTV Movie Awards.

FERSK NYHET: Fredag ble det kjent at Nicole 'Snooki' Polizzi venter sitt andre barn. Natt til mandag poserte hun på den røde løperen for første gang etter at nyheten sprakk på MTV Movie Awards.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FERSK NYHET: Fredag ble det kjent at Nicole 'Snooki' Polizzi venter sitt andre barn. Natt til mandag poserte hun på den røde løperen for første gang etter at nyheten sprakk på MTV Movie Awards. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag sto stjernene i kø da musikk-kanalen MTV arrangerte Movie Awards i Nokia Theater i Los Angeles.

Kjendisene var selvsagt pyntet til fest og kjempet om oppmerksomheten på den røde løperen. Rihanna, Rita Ora, Jessica Alba og Nicki Minaj var noen av dem som kastet glans over prisutdelingen.

Og noen stjerner fikk litt ekstra tid foran kameraene - ikke på grunn av antrekket, men på grunn av det de skjulte under kjolene. 

Realitystjernene Nicole «Snooki» Polizzi og Jenni «JWoww» Farley er kjent fra TV-serien «Jersey Shore» og nå er bestevenninnene gravide samtidig! JWoww viste stolt frem den voksende magen i en fotsid sort kjole med dyp juvelbesatt kløft. Hun venter sitt første barn med forloveden Roger Mathews i juli. 

Kast terning på MTV-kjolene nederst i saken!

Viste babymagen i blomster-design

Kort tid etter JWowws ankomst poserte venninnen Snooki foran fotografene. I forrige uke ble det kjent at hun venter barn nummer to med forloveden Jionni LaValle. 

- Jionni og jeg er så glade for å kunne fortelle at vi venter vårt andre barn! Nå som vi vet at testresultatene er fine og at babyen er frisk, så kan vi endelig snakke om det, skrev hun fredag på sin blogg. 

Snooki er ikke like langt på vei som venninnen, men en liten mage var synlig der hun poserte i en blomstrete kjole. Sammen med Farley glødet hun på den røde løperen. Selv om hun så fantastisk ut søndag kveld innrømmet JWoww at første del av svangerskapet var alt annet enn glamorøst. 

- Det er det tøffeste jeg har opplevd. Jeg var kjempesyk og følte meg ekkel. Jeg følte jeg så ut som et helvete og følte at jeg var konstant fyllesyk, har Farley skrevet på sin blogg. 

Her er listen over kveldens vinnere: 

Årets film - The Hunger Games: Catching Fire

Beste slåsskamp - Orlando Bloom og Evangeline Lilly mot orkene i "The Hobbit"

Beste mannlige hovedrolle - Josh Hutcherson - The Hunger Games: Catching Fire

Beste filmkyss - Emma Roberts, Jennifer Aniston og Will Poulter "We're the Millers"

Beste opptreden i bar overkropp - Zac Efron "That Akward Moment" 

Beste skurk - Mila Kunis "Oz The Great and Powerful"

Beste komitalent - Jonah Hill "The Wolf of Wall Street" 

Beste transformasjon - Jared Leto "Dallas Buyers Club"

Årets gjennombrudd - Will Poulter "We're the Millers" 

Beste film duo - Vin Diesel go Paul Walker "The Fast & the furious 6"

Beste helt - Henry Cavill "White House Down"

Her er den fulle listen over alle vinnerne.

LES OGSÅ: Ja, jeg er gravid igjen

[views:embed:node_embed:block:70742]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer