Viste babymagen under Golden Globe

Og fra scenen røpet den prisvinnende superstjernen intime detaljer om forloveden.

I TENKEBOKSEN: - Jeg har definitivt tenkt på det, og er åpen for forslag, sier Natalie Portman om valg av navn til sitt kommende barn. I natt vant hun pris. Foto: All Over Press
I TENKEBOKSEN: - Jeg har definitivt tenkt på det, og er åpen for forslag, sier Natalie Portman om valg av navn til sitt kommende barn. I natt vant hun pris. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Forventningene var store til nattens Golde Globe-utdeling, og forventningene var ikke mindre til skuespillerstjernen Natalie Portman (29). Ville hun vinne prisen for beste kvinnelige skuespiller? Og hva ville hun ha på seg?

Portman leverte så til de grader - på begge fronter.

Den gravide superstjernen vant prisen for beste kvinnelige skuespiller innenfor dramasjangeren for rollen som den fortstyrrede ballettdanseren Nina Sayers i filmen «Black Swan». Og fra scenen takket hun sin franske forlovede Benjamin Millepied (33), som er danser, og som hun venter sitt første barn med.

- Han er den beste skuespilleren, sa hun fra scenen om Millepied, som står for koreografien og som selv også har en rolle i filmen.
 
I «Black Swan» spiller Millepied en danser, og selv mener han at han ikke ble seksuelt tiltrukket av forlovedens karakter.

- Det er ikke sant. Han vil absolutt ligge med meg, spøkte Portman fra scenen.
 
Før selve seremonien viste den kjente skuespillerinnen stolt fram babykulen hun har på magen. 29-åringen glødet i en lang Viktor & Rolf-kjole og Tiffany-smykker på den røde løperen, skriver People.

Til den amerikanske radioverten Ryan Seacrest forteller Portman at hun og forloveden Benjamin nylig har begynt å tenke på hva det kommende barnet skal hete.
 
- Jeg har definitivt tenkt på det, og er åpen for forslag, sier Portman, som til Entertainment Weekly nylig uttalte at hun gleder seg veldig til å bli mamma for første gang.

- Jeg er utrolig lykkelig og føler meg takknemlig for å kunne få denne erfaringen, sa hun til nettstedet for kort tid siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun gigantringen