Viste babymagen på Twitter

Nick Lachey og kona blir foreldre om under to måneder.

GLEDER SEG: Stjerneparet Vanessa og Nick Lachey blir foreldre om knapt to måneder og kan ikke vente med å få møte sin førstefødte. Her er paret avbildet sammen på en fest etter en Jennifer Lopez-konsert i Connecticut i oktober. Foto: Stella Pictures
GLEDER SEG: Stjerneparet Vanessa og Nick Lachey blir foreldre om knapt to måneder og kan ikke vente med å få møte sin førstefødte. Her er paret avbildet sammen på en fest etter en Jennifer Lopez-konsert i Connecticut i oktober. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sprekkeferdige av spenning! Musiker og skuespiller Nick Lachey (38) og kona Vanessa Lachey (31), født Minnillo, kan nesten ikke vente på å bli foreldre i september.

Onsdag la den pene programlederen ut et bilde av sin store babymage på nettstedet Twitter.

«Min lykke... Min familie! Ahhh, guttene mine!» twitret hun over fotografiet, som viste de to vordende foreldrene med hvert sitt kjærlige grep om den struttende magen.

Paret, som giftet seg i fjor sommer, annonserte graviditeten i mars. Vanessa har termin i september og er altså over syv måneder på vei. Iført komfortable kosebukser og en tubetopp som var trukket opp for å virkelig vise frem magen, smilte 31-åringen stort til kameraet.

Lachey, som er eksmannen til Jessica Simpson (32), fortalte tirsdag UsWeekly hvordan de forbereder seg på sønnens ankomst:

- Vi prøver å nyte våre par siste måneder i frihet her; gjør barneværelset klart, sørger for at alle sykehusplanene våre er i orden, alt sånt, uttalte han på Television Critics Association i Beverly Hills.

Etter Twitter-bildet å dømme virker både Vanessa og Nick svært fornøyde og lykkelige om dagen. Overfor UsWeekly understreket han også at kona har vært velsignet med et behagelig svangerskap.

- Vi er veldig spent på å bevege oss over i neste fase og møte denne lille fyren. Vi ser ham på ultralyden og kjenner at han beveger seg - man vil bare møte ham! sa 38-åringen begeistret til magasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, så lykkelige! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer