Viste babymagen på «Skal vi danse»

Den norske TV-kjendisen avslører kjønnet på sitt andre barn... Se video!

GRAVID: Elin Tvedt, som er gravid i femte måned, var publikum under lørdagens direktesendte «Skal vi danse». - Graviditeten går fint. Nå er jeg fem måneder på vei og er veldig frisk og fin, sier Elin til seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
GRAVID: Elin Tvedt, som er gravid i femte måned, var publikum under lørdagens direktesendte «Skal vi danse». - Graviditeten går fint. Nå er jeg fem måneder på vei og er veldig frisk og fin, sier Elin til seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video av gravide Elin Tvedt under «Skal vi danse» nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det klart for en ny runde av «Skal vi danse» i Nydalen i Oslo, der Stine Buer måtte forlate danseparketten.

Blant gjestene i salen under det direktesendte TV-showet var fjorårets danse-kjendis Elin Tvedt, som er gravid med sitt andre barn.

- Graviditeten går fint. Nå er jeg fem måneder på vei og er veldig frisk og fin. Akkurat som sist er jeg heldig, sier Elin Tvedt til Seher.no. 

Fra før er Elin Tvedt mamma til datteren Milla (2). Nå kan den tidligere TV-profilen avsløre kjønnet på sitt neste barn.

- Det blir en gutt. Det er egentlig samme hva man får, men det er jo veldig fint å ha både en jente og gutt, sier Elin til Seher.no.

Og familieforøkelsen blir også godt mottatt av Elin 2-årige datter.  

- Hun ville ha en gutt, så hun fikk det som hun ville, forteller Elin.

Under fjorårets «Skal vi danse» deltok Elin Tvedt sammen med Aylar Lies nåværende dansepartner Egor Filipenko. Og den tidligere TV2-værdamen synes gjensynet med Skal vi danse-studioet ble en litt mindre stressende affære enn da hun selv var deltager.

- Det er litt mer avslappende å sitte her. Når de var bak her rett før sending og vi hørte vignetten kom, husket jeg hvor redd jeg var i fjor. Så det er bedre å sitte her og slappe av, sier Elin Tvedt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Derfor var Cecilie Skog i smerter 

Se video med gravide Elin Tvedt her:
[obj:media:9110]