Viste babymagen på rød løper

Sigrid Bonde Tusvik stråler av babylykke.

DIREKTE FRA LA: Odd-Magnus Williamson var tidligere denne uken i Los Angeles, i forbindelse med at Kon-Tiki var nominert til Golden Globe. Her står han på scenen under Costume Awards torsdag kveld med konferansier Thomas Seltzer. Foto: Stella Pictures
DIREKTE FRA LA: Odd-Magnus Williamson var tidligere denne uken i Los Angeles, i forbindelse med at Kon-Tiki var nominert til Golden Globe. Her står han på scenen under Costume Awards torsdag kveld med konferansier Thomas Seltzer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Sigrid Bonde Tusvik (33) og hennes samboer Martin Jøndahl (33) venter barn til våren, og den vordende mammaens mage har naturlig nok vokst seg større de siste månedene.

Torsdag kveld denne uken, samtidig som Petter Stordalen (50) holdt avsluttningsfest for hotellåpningen av The Thief på Tjuvholmen i Oslo, arrangerte motemagasinet Costume sitt årlige «Costume Awards» i Jakob kirke i Oslo sentrum.

Den gravide komikeren viste stolt frem babymagen på rød løper, til tross for at den var godt kamuflert bak et sort skjørt.

«Ettermiddagen»-programleder Guri Solberg (36) derimot viste frem sin solbrune mage i et helhvitt antrekk.

På scenen sto blant andre Maria Mena (26), som underholdt det stjernespekkede publikum med sin fløyelsmyke stemme.

Blant kjendisgjestene var Pia Tjelta, Kåre Magnus Bergh, Odd-Magnus Williamson, Iselin Steiro, Anne Rimmen og Marian Saastad Ottesen.
 


LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik synes det ikke er farlig å være naken på bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer