Viste babymagen på handletur

Superstjernen stråler av lykke.

- De gleder seg veldig, har en kilde sagt om Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jrs. kommende mor- og farsrolle. Foto: Stella Pictures
- De gleder seg veldig, har en kilde sagt om Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jrs. kommende mor- og farsrolle. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I april ble det kjent at "Buffy"-stjernen Sarah Michelle Gellar (31) og hennes skuespillerektemann Freddie Prinze Jr. (33) venter sitt første barn sammen. Skuespillerparet har vært gift i over seks år, og nå ser de to frem til å bli foreldre til høsten.

- De gleder seg veldig, sa en kilde kort tid etter at nyheten ble kjent.

Og, som man kan se av bildene, var det en tydelig stolt Sarah som - igjen - viste frem babykulen da hun plukket opp noen varer på Gelsons marked i Los Angeles nylig.

Sarah Michelle Gellar jobber i disse dager som produsent for den nye HBO-serien "The Wonderful Maladays". Det er likevel ventet at hun vil ta seg permisjon etter fødselen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Byttet ut sin egen rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer