Viste babymagen på catwalken

Alessandra Ambrosio kjærtegnet babymagen på motejobb.

LYKKELIG: Supermodellen venter sitt andre barn med finansmannen Jamie Mazur.  Foto: All Over Press
LYKKELIG: Supermodellen venter sitt andre barn med finansmannen Jamie Mazur. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag feiret Alessandra Ambrosio (30) graviditeten på catwalken. 30-åringen gikk modell for merket Colcci under moteuken i Brasil, og kjærtegnet magen da hun nådde enden av catwalken.

Ambrosio venter sitt andre barn med forloveden Jamie Mazur, fra før har paret datteren Anja (3).

- Familie er det viktigste for meg. Jeg får kjærlighet og støtte fra dem og det er en velsignelse at familien snart blir større, sa hun tidligere i år til Us Weekly.

Skjønnheten er fem måneder på vei, men det er først nylig at babymagen har blitt synlig. I desember skjulte supermodellen magen da hun entret catwalken i bare BH og truse for undertøysmerket «Victoria’s Secret».

- Jeg sa til manageren min at jeg trodde jeg ikke ville få på meg klærne, fordi jeg allerede hadde lagt på meg noen kilo. Men jeg kuttet ut alt godteri og alt som inneholdt sukker, og treneren min fikk meg til å gjøre øvelser for rygg og armer.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, hun poserer allerede!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer