Viste babymagen på badeferie

Jessica Alba tok med datteren til Mexico.

<strong>MED VENNER:</strong> Filmstjernen slappet av på stranden med venner. Foto: Stella Pictures
MED VENNER: Filmstjernen slappet av på stranden med venner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespilleren Jessica Alba (29) er for tiden gravid og venter sitt andre barn sammen med ektemannen Cash Warren.

Nylig viste stjernen fram babymagen på den røde løperen under Met Costume Institute-gallaen i New York. Nå har hun tatt med seg datteren Honor Marie (2) på ferie til Mexico.

Mor og datter så virkelig ut til å storkose seg i sola på den varme Mexico-stranden. Lille Honor brukte mesteparten av tiden til å leke i sanden, mens mamma Jessica passet på.

Og fotografene var selvsagt på plass, og fikk noen blinkskudd av superstjernens voksende mage.

Alba avslørte babynyheten på sin egen Facebook-side i februar.

- Det er en stund siden jeg har vært på Facebook, men jeg tenkte å stikke innom for å dele denne spennende nyheten med dere! Cash og jeg er overlykkelige og ville fortelle nyheten til dere direkte så dere ikke fikk høre det et annet sted først, skrev hun på siden sin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Viste magen på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer