VISTE FREM MAGEN: Skuespiller og modell Jaime King vakte oppmerksomhet da hun ankom Burberry-festen i Los Angeles i et temmelig avslørende antrekk. 35-åringen er for tiden gravid med barn nummer to.  Foto: SipaUSA
VISTE FREM MAGEN: Skuespiller og modell Jaime King vakte oppmerksomhet da hun ankom Burberry-festen i Los Angeles i et temmelig avslørende antrekk. 35-åringen er for tiden gravid med barn nummer to. Foto: SipaUSA Vis mer

Viste babymagen i gjennomsiktig kjole

Den gravide modellen og skuespilleren Jaime King fikk folk til å sperre opp øynene på Burberry-fest i L.A.

Publisert

SEOGHØR.NO: Torsdag var det duket for en stjernespekket motekveld i L. A., da det britiske motehuset Burberry arrangerte «London In Los Angeles»-fest i filmbyen.

En rekke britiske og amerikanske stjerner strømmet til Griffith Park Observatory, dresset opp i diverse designerantrekk.

Filmstjerner som Mila Kunis (31), January Jones (37) og Kate Beckinsale (41) var blant de inviterte, og det samme var toppmodellene Naomi Campbell (44), Rosie Huntington-Whiteley (27) og Cara Delevingne (22).

Imidlertid var nok skuespiller og modell Jaime King (35), som venter sitt andre barn, blant dem som vakte mest oppmerksomhet på motefesten.

Hva synes du om den dristige looken til gravide Jaime King? Kast terning på henne og de andre stjernene nederst i saken!

FÅR KRITIKK: Daily Mails lesere mener at Jaime Kings styling av denne Burberry Prorsum-kjolen er langt ifra heldig. Stjernen viste stolt frem babymagen i den gjennomsiktige designerkjolen på Burberrys fest i L.A. torsdag.  Foto: SipaUSA
FÅR KRITIKK: Daily Mails lesere mener at Jaime Kings styling av denne Burberry Prorsum-kjolen er langt ifra heldig. Stjernen viste stolt frem babymagen i den gjennomsiktige designerkjolen på Burberrys fest i L.A. torsdag. Foto: SipaUSA Vis mer

King, som er mest kjent fra TV-serien «Hart of Dixie» og filmer som «Pearl Harbor» (2001) og «Sin City» (2005), dukket nemlig opp i en gjennomsiktig kjole fra Burberry Prorsums høstkolleksjon - som viste frem både babymagen og trusene hennes.

35-åringen kombinerte det noe vågale og uvanlige antrekket med en matchende pelsjakke, mørkerøde lepper og oppsatt hår. Daily Mail omtaler Kings look på Burberry-festen, og den britiske tabloidavisens lesere er ikke nådige i sin dom over kjolen.

- For et uflatterende antrekk, mener en leser.

- Kjolen i seg selv, med en underkjole under, hadde vært nydelig! Dessverre er stylingen fullstendig feil, men vanligvis elsker jeg stilen hennes, kommenterer en annen. 

[views:embed:node_embed:block:78833]

LES OGSÅ: Madde viser frem datteren på Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer