Viste babymagen i frekk kjole

Gravid Nadya Khamitskaya strålte under «Skal vi danse»-premieren.

SEOGHØR.NO: For første gang måtte proffdanser Nadya Khamitskaya (32) nøye seg med å se «Skal vi danse» fra sidelinjen under lørdagens premiere i Nydalen. Med seg hadde hun forloveden Mads A. Andersen. Paret venter barn nummer to og en bitteliten kul var såvidt synlig under Nadyas dristige kjole. 

- Det er 23 uker nå og jeg har termin i desember, sparker masse, sier Nadya som ikke vil røpe om det blir gutt eller jente.

Nadya forteller at etter en periode med mye kvalme går det nå bedre. 

- Jeg var veldig dårlig i seksten uker, men nå er jeg i form igjen og alt er bra.

Føler ikke kroppspress

Fra før er Nadya mor til sønnen Leon (3,5). Etter sitt første svangerskap kom 32-åringen tilbake i form i rekordfart. Kun få måneder etter fødselen viste hun frem sin veltrente mage i lettkledde danseantrekk.

VENTER NUMMER TO: Nadya Khamitskaya venter sitt andre barn med forloveden Mads A. Andersen.
VENTER NUMMER TO: Nadya Khamitskaya venter sitt andre barn med forloveden Mads A. Andersen. Vis mer

Likevel føler hun ikke noe press på å finne formen etter svangerskap nummer to. 

- Jeg hadde ikke så mye fokus på kropp under den første graviditeten heller. Det bare ble sånn. Jeg var jo med i «Skal vi danse» mens jeg var gravid, så jeg trente mye. Magen er ikke så veldig stor nå heller.  Jeg regner med at jeg kommer i form relativt fort, men det er ikke noe mål. Målet er å være frisk og føle seg bra.

Etter den første graviditeten fikk danseren mye skryt for hvor fort hun kom tilbake i form. 

- Jeg er stolt av kroppen min etter fødselen. Jeg har ikke noe problem med å vise kroppen min verken da jeg var gravid eller nå etter fødselen, sa skjønnheten den gangen til Seoghør.no. 

Nylig ble det kjent at Nadya og Mads hadde forlovet seg. 

- Gleder meg til å bli kona til verdens beste mann, skrev den vordende moren på Instagram sammen med et bilde av forlovelsesringene. 

I FORM: Nadya var i superform kun måneder etter fødselen av sin første sønn Leon.  Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
I FORM: Nadya var i superform kun måneder etter fødselen av sin første sønn Leon. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

LES OGSÅ: Her går det galt på direkten