Viste babymagen i bikini

Gravide Snooki delte bilde av seg selv i bikini.

GRAVID OG FORLOVET: Nicole Polizzi og Jionni LaValle planlegger å gifte seg til høsten, men først blir de foreldre til en liten jente. Her med sønnen Lorenzo.  Foto: Stella Pictures
GRAVID OG FORLOVET: Nicole Polizzi og Jionni LaValle planlegger å gifte seg til høsten, men først blir de foreldre til en liten jente. Her med sønnen Lorenzo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (26) og forloveden Jionni LaValle (27) venter sitt andre barn sammen.

Torsdag delte den vordende moren et bilde av sin voksende babymage på sosiale medier. 26-åringen ser usminket og flott ut på bildet i en sort og hvit bikini - en stor forandring fra hvordan Nicole så ut da hun ble kjent som partyglade Snooki i realityserien «Jersey Shore» i 2010.

GRAVIDE SAMTIDIG: Bestevenninnen Jennifer JWoww Farley får en jente i juli.  Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.com
GRAVIDE SAMTIDIG: Bestevenninnen Jennifer JWoww Farley får en jente i juli. Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.com Vis mer

Siden den gangen har Polizzi roet ned tilværelsen, men er fortsatt å se på TV i MTV-serien «Snooki and JWoww» - sammen med bestevenninnen Jennifer Farley som også er gravid.Paret, som forlovet seg i mars 2012, har allerede sønnen Lorenzo Dominic (19 mnd). Det ufødte barnet vil se dagens lys til høsten.

I mellomtiden planlegger de vordende foreldrene også å gifte seg senere i år.

- Bryllupet kommer fremdeles til å skje. En apokalypse må til for å endre på det. Vi hadde  planlagt å få barn før bryllupet og kommer absolutt til å gifte oss denne høsten, skriver Snooki videre.

LES OGSÅ: - Jeg var full under alle intervjuene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer