<strong>STOLT AV MAGEN:</strong> Tori Spelling venter sitt fjerde barn på fem år. Nylig viste hun den voksende magen i en lekker sommerkjole.  Foto: Stella Pictures/All Over Press
STOLT AV MAGEN: Tori Spelling venter sitt fjerde barn på fem år. Nylig viste hun den voksende magen i en lekker sommerkjole. Foto: Stella Pictures/All Over Press Vis mer

Viste babymagen for fjerde gang

TV-stjernen Tori Spelling elsker å være gravid. Nå venter hun barn nr. 4.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Nylig annonserte TV-stjernen Tori Spelling (38) at hun venter sitt fjerde barn med ektemannen Dean McDermott (45). Det er bare fem måneder siden Tori ble mamma til lille Hattie, og svangerskapet kom overraskende på mange.

- Dean, Liam, Stella, Hattie og jeg er overlykkelige over å offentliggjøre at nok en liten McDermott er på vei. Vi føler oss velsignet over at nok en engel har funnet oss skrev stjernen på sin hjemmeside.

Tori og ektemannen Dean McDermott (45) fikk sin yngste datter Hattie i oktober i fjor. De er også foreldre til sønnen Liam (5) og datteren Stella (3).

Spelling har tidligere sagt at hun ønsker seg en stor familie og at hun elsker å være gravid. Nylig viste hun stolt frem den voksende magen i en blå sommerkjole mens hun poserte for fotografene.

- Jeg føler meg bra nå, men jeg var veldig dårlig de første tre månedene av svangerskapet. Det var mye verre enn de andre gangene. Men nå er det bedre. Jeg er fortsatt trøtt, men jeg elsker å være gravid, sier stjernen til magasinet People.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har alltid planlagt flere barn  
Se video med Tori her!


[obj:media:11051]


 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer