Wendy Williams:

Viste ansikt etter rehab

- Jeg er tilbake.

SKANDALESTJERNE: Talkshow-verten Wendy Williams er kjent for å skape skandaløse overskrifter. Foto: TYJA / Backgrid USA
SKANDALESTJERNE: Talkshow-verten Wendy Williams er kjent for å skape skandaløse overskrifter. Foto: TYJA / Backgrid USA Vis mer
Publisert

Den amerikanske talkshow-verten Wendy Williams (58) har blitt et kjent fjes de siste årene, og talkshowet «The Wendy Williams Show» har utvilsomt falt i smak hos mange.

De siste månedene har imidlertid Williams vært på rehab for alkoholproblemer. I september meldte Page Six at alkoholproblemene forverret seg etter at det tidligere produksjonsfirmaet til Williams' talkshow skal ha nektet å skaffe henne den hjelpen hun trengte.

- De vendte henne ryggen, uttalte en kilde til nettstedet den gang.

SER RØDT: Programleder Wendy Williams' harselering med den Oscar-nominerte skuespilleren fikk flere til å se rødt. Klipp: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

- Jeg er tilbake

Nå kan derimot Page Six melde at Williams er utskrevet fra rehab og er på bedringens vei. Det bekrefter Williams' talsperson Shawn Zanotti.

- Wendy er spent på veien videre og ser frem til å lansere mange av prosjektene sine, uttaler talspersonen til nettstedet.

Via talspersonen takker Williams for støtten fra fansen:

- Jeg vil bare takke fansen min for all kjærlighet, støtte og bønner. Jeg er tilbake og bedre enn noen gang, lyder det fra stjernen.

FISER: Det er ikke alltid ting går som det skal når man lager TV. Det fikk programleder Wendy Williams erfare da hun prompet på direkten. Video: Fox Broadcasting Company, Vis mer

Talkshow-verten har tidligere vært åpen om at hun har slitt med rusproblemer. I et intervju med Entertainment Tonight innrømmet Williams at hun ruset seg på jobb og at kollegene hennes skal ha vært klar over situasjonen.

Denne uken gjestet hun programmet «Circle of Sisters», og til tross for at oppholdet på rehab ikke ble et tema, røpet Williams at hun nå er klar for å forelske seg igjen.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Her gjester hun «Lindmo» for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Hun ønsker imidlertid ikke å gifte seg, men var klar på hvordan drømmemannen skal være.

- Jeg vil at han skal ha barn fra før. Jeg vil at han skal være rundt min alder, kanskje ti år yngre, kanskje 15 år eldre, dere skjønner hva jeg mener, fortalte hun, ifølge People.

Viser støtte

Fansen var mildt sagt begeistret for å se Williams tilbake på skjermen. Før hun dukket opp i «Circle of Sisters», delte hun et innlegg på Instagram der hun promoterte sin nye podkast «The Wendy Experience Podcast».

Under innlegget var det flere som kommenterte hyggelige og oppfordrende ord til Williams.

En følger kommenterte: «Jeg gleder meg til å se deg i den lilla stolen igjen», mens en annen skrev: «Du ser så bra ut Wendy! Du fikk frem et smil hos meg. Vi elsker deg og savner deg så mye! Ta vare på deg selv.».

LES OGSÅ: Strigråt på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer