Wendy Williams:

Viste ansikt etter rehab

- Jeg er tilbake.

SKANDALESTJERNE: Talkshow-verten Wendy Williams er kjent for å skape skandaløse overskrifter. Foto: TYJA / Backgrid USA
SKANDALESTJERNE: Talkshow-verten Wendy Williams er kjent for å skape skandaløse overskrifter. Foto: TYJA / Backgrid USA Vis mer
Publisert

Den amerikanske talkshow-verten Wendy Williams (58) har blitt et kjent fjes de siste årene, og talkshowet «The Wendy Williams Show» har utvilsomt falt i smak hos mange.

De siste månedene har imidlertid Williams vært på rehab for alkoholproblemer. I september meldte Page Six at alkoholproblemene forverret seg etter at det tidligere produksjonsfirmaet til Williams' talkshow skal ha nektet å skaffe henne den hjelpen hun trengte.

- De vendte henne ryggen, uttalte en kilde til nettstedet den gang.

- Jeg er tilbake

Nå kan derimot Page Six melde at Williams er utskrevet fra rehab og er på bedringens vei. Det bekrefter Williams' talsperson Shawn Zanotti.

- Wendy er spent på veien videre og ser frem til å lansere mange av prosjektene sine, uttaler talspersonen til nettstedet.

Via talspersonen takker Williams for støtten fra fansen:

- Jeg vil bare takke fansen min for all kjærlighet, støtte og bønner. Jeg er tilbake og bedre enn noen gang, lyder det fra stjernen.

Talkshow-verten har tidligere vært åpen om at hun har slitt med rusproblemer. I et intervju med Entertainment Tonight innrømmet Williams at hun ruset seg på jobb og at kollegene hennes skal ha vært klar over situasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer