Brooklyn Beckham:

Viste ansikt etter bruddryktene

Stjernesønnen dukket opp på den røde løperen med foreldrene David og Victoria Beckham under prisutdelingen.

MATCHET: David, Victoria og Brooklyn Beckham dukket opp på den røde løperen til GQ sin årlige prisutdeling Men Of The Year tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
MATCHET: David, Victoria og Brooklyn Beckham dukket opp på den røde løperen til GQ sin årlige prisutdeling Men Of The Year tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag kveld arrangerte magasinet GQ sin årlige prisutdeling, Men Of The Year Awards, i London, og blant stjernene som strømmet til den røde løperen utenfor museet Tate Modern i den britiske hovedstaden, var den berømte Beckham-familien.

Victoria Beckham (45) ankom den røde løperen i selskap med ektemannen David Beckham (44) og sønnen Brooklyn Beckham (20).

Kvalitetstid

Trioen matchet for anledningen i dresser, og mens David gikk for en sløyfe for anledningen valgte eldstesønnen et klassisk sort slips.

Victoria strålte på sin side i en hvit dress med sorte, klassiske knapper. Hun valgte å komplimentere antrekket med et par sorte pumps.

Selv om ikke hele Beckham-klanen var til stede, da ekteparets tre andre barn, Romeo (17), Harper Seven (8) og Cruz (14), glimret med sitt fravær, så trioen ut til å storkose seg med litt kvalitetstid sammen. De hadde god grunn til å dukke opp på det årlige arrangementet, da fortballstjernen ble hedret med prisen The Editor's Special Award.

Stjernefamilien kunne også feire Davids ferske forside av 22 års utgaven av britiske GQ, samt at det har gått 20 år siden han var på forsiden for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer