Visste om ektemannens utroskap

- Jeg måtte lyve, skjule og dekke over ting, avslører Khloé Kardashian.

TØFF TID: Mens Khloe Kardashian prøvde å støtte Lamar Odom gjennom rusmisbruket svarte han med utroskap. Foto: Stella Pictures
TØFF TID: Mens Khloe Kardashian prøvde å støtte Lamar Odom gjennom rusmisbruket svarte han med utroskap. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august i fjor kom nyheten om at Khloé Kardashian (30) hadde søkt om skilsmisse fra mannen Lamar Odom (34) etter fire år som ektepar.

Den proffe basketballspilleren hadde da i lang tid slitt med rusproblemer i tillegg til at skal ha berdratt sin kone med en rekke kvinner.

Den yngste Kardashian-søsteren har tidligere aldri snakket om utroskapsanklagene, men i et nytt klipp fra realityserien «Keeping Up With the Kardashians» avslører hun at hun visste om at ektemannen gikk bak ryggen hennes.

- På bursdagen min i fjor måtte jeg lyve til alle og si at jeg var sammen med ham, mens han egentlig var som sunket i jorden med en annen jente, forteller Khloé til storesøster Kourtney (35).

Det er mens de to søstrene holder på å flytte ut av huset som Khloe delte med Lamar at hun velger å åpne seg.

- Måten jeg levde livet mitt på var ikke riktig. Hver gang det var noe som skjedde, så fortsatte jeg å skjule det. Jeg måtte lyve, skjule og dekke over ting, men det er jeg helt ferdig med nå!

Se klippet her:

LES OGSÅ: - Jeg føler jeg har vært gravid i seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer