Visste ikke om nakenbildet

- Jeg visste ikke at de skulle kle av henne, sier Billy Ray Cyrus.

VISSTE IKKE: Billy Ray Cyrus hevder han ikke visste at Annie Leibovitz planla å kle av hans datter.  Foto: All Over Press
VISSTE IKKE: Billy Ray Cyrus hevder han ikke visste at Annie Leibovitz planla å kle av hans datter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Disney-stjernen Miley Cyrus (15) skapte stor oppstandelse da et toppløsbilde av henne ble publisert på forsiden av Vanity Fair. Bildet, som er tatt av den anerkjente fotografen Annie Leibovitz (58) og som viser en nær toppløs Miley kun ikledd et teppe, spredde seg som en farsott både i butikkhyllene og på nettet, og skapte sterke reaksjoner blant barnestjernens fans. I etterkant kom Miley med en beklagelse ovefor fansen, og innrømmet at hun angret på å ha stilt opp for bladet. - Målet mitt innenfor musikken og skuespillet, er å gjøre folk glade. Jeg ble så glad og beæret av å få jobbe sammen med Annie. Jeg deltok på et fotoopptak som skulle være "artistisk", og nå når jeg har sett bildene og lest artikkelen, er jeg så flau, var blant de popstjernen sa i en pressemelding. Også Mileys far, countrysanger Billy Ray Cyrus, har fått mye hets for at han ikke fikk stanset bildene av datteren. Men Cyrus hevder imidlertid at han ikke visste at bildene skulle vise Miley avkledd, skriver Us Magazine. - Jeg visste ikke at de skulle kle av henne og gi henne et teppe, uttalte han under en intervju med Today. Se intervjuet med Billy Ray lenger ned Sangeren skal ha trodd at datteren var i trygge hender med Leibowitz, og dro til Washington State for å fremføre et show for soldater som var kommet hjem fra Irak. - Jeg ble overrasket da jeg så bildet..men sånn er livet. Sånne ting skjer, og vi må bare takle det, sier han. Ifølge Cyrus lagde han ikke noe oppstyr rundt bildet, fordi hans far lærte han at "jo mer man tramper i dritt, jo mer stinker det". Nylig vakte også et annet bilde, som viser Miley på fanget til pappa Billy Ray, oppmerksomhet i USA. Mest fordi det på bildet så ut til at Miley var Bills Rays kjæreste, istedet for hans datter. - Herregud, det der er bare et bilde av en far som er glad i datteren sin, har Cyrus kommentert. LES OGSÅ: - Mileys flørt sjokkerer Se Todays intervju med Billy Ray nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer