Visste ikke hvem ektemannen var

Men nå har Victoria lært leksen sin...

SEOGHØR.NO: Søndag kveld stimlet stjernene til Leicester Square i London da «The Class of '92» hadde premiere. Filmen handler om Manchester Uniteds mest berømte profiler og den tidligere fotballproffen David Beckham (38) var kveldens største stjerne.

Firebarnsfaren hadde med seg kona Victoria (39) og sønnene Brooklyn (14), Romeo (11) og Cruz (8).

KJENDISFAMILIE: Søndag kveld var kona Victoria og sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz med David Beckhams side for å feire premieren på hans nye film «The Class of ’92» i London.  Foto: REX/David Fisher/All Over Press
KJENDISFAMILIE: Søndag kveld var kona Victoria og sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz med David Beckhams side for å feire premieren på hans nye film «The Class of ’92» i London. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Det var Manchester United som førte David og Victoria sammen da de møtte hverandre under en fotballkamp i 1997. Den tidligere Spice Girls-stjernen, som de siste årene har skapt seg sitt eget moteimperium, var like flott som den unge popstjernen David falt for 16 år tidligere.

Med sotede øyne, iført den lille sorte, sto hun stolt ved ektemannens side. Men Victoria har tidligere innrømmet at hun ikke ble så imponert under deres første møte.

- Jeg visste ikke helt hvem han var. Jeg var aldri veldig interessert i fotball, har hun sagt ifølge Daily Mail.

Stolt fotballfrue

Superparet pryder desemberutgaven av franske Vouge der de også snakker om ekteskapet, som bare har blitt sterkere med årene.

- David og jeg har vært gjennom så mye sammen. Vi har hatt våre opp- og nedturer, men vi er så stolte av hverandre, sier Victoria til Paris Vouge.

VETERAN: Beckham spilte for Manchester United fra 1993 til 2003.  Foto: Splash News/Incognito MP/ All Over Press
VETERAN: Beckham spilte for Manchester United fra 1993 til 2003. Foto: Splash News/Incognito MP/ All Over Press Vis mer

Og fotballinteressen har også økt hos Fru Beckham.

- Vi har alltid vært - og jeg inkluderer barna i dette - utrolige lykkelige over alt David har oppnådd. Alle kampene da vi sto og heiet på ham.

Også Davids tidligere lagkamerater Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville og Paul Scholes var tilstede på filmpremieren.

GJENFORENT: Filmen handler om karrierene til fotballproffene Paul Scholes, Phil Neville, Nicky Butt, Ryan Giggs, David Beckham og Gary Neville.  Foto: REX/David Fisher/All Over Press
GJENFORENT: Filmen handler om karrierene til fotballproffene Paul Scholes, Phil Neville, Nicky Butt, Ryan Giggs, David Beckham og Gary Neville. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Verdens mest forfengelige menn