- Visste ikke hva som skulle skje

«71 Grader Nord»-deltageren ble slynget flere meter opp i lufta...

BLOBBING: Her blir Birgitte Hustad Vinjevoll slengt opp i lufta etter at Håvard Berg Fossum treffer luftputen. Hvordan det går ser du i mandagens episode av «71 Grader Nord». Foto: TVNorge
BLOBBING: Her blir Birgitte Hustad Vinjevoll slengt opp i lufta etter at Håvard Berg Fossum treffer luftputen. Hvordan det går ser du i mandagens episode av «71 Grader Nord». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av «blobbingen» nederst i saken!

SEHER.NO: I mandagens episode av «71 Grader Nord» kjempet deltagerne om frikort i en luftig konkurranse. Fenomenet kalles «blobbing», og poenget er at én deltager kaster seg ut fra en høyde og lander på en stor luftpute, som ligger på vannet. På luftputen ligger deltager nummer to, som blir slengt opp i luften av sammentreffet. Denne deltageren skal treffe ballene som henger i luften.

Birgitte Hustad Vinjevoll (23) var på lag med Håvard Berg Fossum (34) i konkurransen. Hun syntes det var utrolig morsomt å prøve seg på «blobbing».

- Det er det morsomste jeg noen gang har gjort. Det var egentlig ikke skummelt, men veldig spennende. Man visste liksom ikke hva som skulle skje. Det var faktisk så gøy at jeg spurte om vi kunne gjøre det en gang til uten at kameraene filmet, men det var det dessverre ikke tid til, sier hun til Seher.no.

Ettersom det blir færre og færre deltagere igjen i «71 Grader Nord», påpeker 23-åringen fra Ørsta at det naturlig nok er viktig å skaffe seg frikort.

- Det blir viktigere og viktigere for hver gang å ha frikort, det er det liten tvil om.

Hustad Vinjevoll fylte år under innspillingen av det populære TVNorge-programmet. Det var uvant, men et minne 23-åringen vil ta med seg videre.

- Å feire bursdag i «71 Grader Nord» var veldig gøy. Det ble absolutt en annerledes feiring, for man har ikke mulighet til å ha kontakt med familie og venner. Så selv om det var litt trist, var dette en bursdag jeg aldri kommer til å glemme, forklarer hun til Seher.no.


«71 Grader Nord» ser du på TVNorge mandager klokken 20.30. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk raserianfall og røk ut av 71 grader nord[obj:media:10211]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer