GODT GIFT: Siden 1997 har Robert De Niro vært gift med skuespilleren Grace Hightower (59). Paret har to barn sammen, i tillegg til at De Niro har fire barn til fra tidligere forhold. Foto: Kristina Bumphrey/Startraksphoto
GODT GIFT: Siden 1997 har Robert De Niro vært gift med skuespilleren Grace Hightower (59). Paret har to barn sammen, i tillegg til at De Niro har fire barn til fra tidligere forhold. Foto: Kristina Bumphrey/Startraksphoto Vis mer

- Visste ikke at pappa var homofil

- Jeg kunne ønske vi hadde snakket mye mer om legningen hans, sier Robert De Niro.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kunstnerisk talent ligger i familien til Hollywood-legenden Robert De Niro (70).

Mens hans mor Virginia Holton Admiral var poet og kunstner, var faren Robert De Niro, Sr. kunstner og skulptør.

Selv har «Taxi Driver»-stjernen hatt en eventyrlig suksess som skuespiller og vunnet en rekke prestisjefylte priser for sine presentasjoner på det store lerretet.

De Niros foreldre møttes på en kunstskole, men skilte lag da sønnen bare var tre år gammel. Skuespilleren er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og få vet at grunnen til skilsmissen var fordi faren innså at han var homofil.

- Det var nok vanskelig for ham å finne ut av sin egen seksualitet i den generasjonen. Særlig siden vi bodde i en liten by, forteller De Niro, som har laget dokumentaren «Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.» for å minnes sin avdøde far, til Out magazine.

- Jeg visste ikke så mye om det. Jeg kunne ønske vi hadde snakket mye mer om legningen hans. Mamma ville ikke at vi skulle snakke om ting generelt, og i en viss alder så er man bare ikke så interessert, sier han videre.

ANGRER: - Jeg ønsket vi hadde snakket mer om legningen til min far, sier Robert DeNiro. Foto: imago/Future Image/ All Over Press
ANGRER: - Jeg ønsket vi hadde snakket mer om legningen til min far, sier Robert DeNiro. Foto: imago/Future Image/ All Over Press Vis mer

De Niro og faren så hverandre bare sporadisk, men han har likevel bare gode minner fra denne tiden.

- Vi var ikke den type far og sønn som spilte baseball sammen, men vi hadde et bånd. Jeg var ikke så mye sammen med ham siden foreldrene mine var skilt, men jeg passet på ham på et vis.

- Selv om han var fraværende på noen måter, så var han veldig kjærlig. Han elsket meg. Akkurat slik som jeg elsker mine barn, sier han til bladet.

Det er i dag over 20 år siden Robert De Niro Sr. døde av kreft.

FILMSUKSESS: I den legendariske filmen "Taxi Driver" fra 1976 spiller Robert Di Niro mot en 14 år gammel Jodie Foster som hadde en rolle som prostituert.
FILMSUKSESS: I den legendariske filmen "Taxi Driver" fra 1976 spiller Robert Di Niro mot en 14 år gammel Jodie Foster som hadde en rolle som prostituert. Vis mer

LES OGSÅ: Robert De Niro ble pappa som 68-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer