IKKE FORBEREDT: Sangerinnen Norah Jones var ikke forberedt på å delta i en diskusjon på "Skavlan" i går kveld. Foto: Stella Pictures
IKKE FORBEREDT: Sangerinnen Norah Jones var ikke forberedt på å delta i en diskusjon på "Skavlan" i går kveld. Foto: Stella PicturesVis mer

- Visste ikke at jeg måtte skru på hjernen

Sangerinnen trodde på forhånd at hun først og fremst skulle synge...

SEHER.NO: Sangerinnen Norah Jones (30) var ikke forberedt på å delta i en diskusjon på "Skavlan" i går kveld. Hun trodde på forhånd at hun først og fremst skulle synge.

- Ting ble analysert mye mer enn jeg er vant til i slike programmer. Jeg kom mer eller mindre rett fra USA og var ikke forberedt på å delta i en diskusjon. Hadde jeg visst at jeg måtte skru på hjernen, ville jeg foretrukket å komme før, sier Jones til Dagbladet.

Norah Jones har vært en snartur i Oslo, der hun medvirket i gårsdagens "Skavlan", sammen med blant annet MGP-vinner Didrik Solli-Tangen og komiker Harald Eia. Hun har også holdt tre konserter.

Jones har solgt over 40 millioner plater siden hun debuterte i 2002 med plata "Come Away With Me", og nå er hun aktuell med sin nyeste CD "The Fall".

Sangerinnen har tidligere mottatt hele ti grammy-priser - men de holder hun godt gjemt i et skap.

- Jeg har rett og slett ikke plass til å ha dem fremme. De er temmelig tunge. En vakker dag skal jeg skaffe meg en hylle til dem. Men foreløpig står de gjemt i et skap, sier hun til Dagbladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik skaffer Skavlan superstjernene