Visste ikke at hun skulle bli bestemor før fødselen

NRK-profilen Marianne Kvamme Amengual fikk sjokk da datteren fikk en sønn.

<strong>BLE BESTEMOR:</strong> NRK-profil Marianne Kvamme Amengual ante ikke at datteren ventet barn før fødselen var i gang.  Foto: Ole Kaland/NRK
BLE BESTEMOR: NRK-profil Marianne Kvamme Amengual ante ikke at datteren ventet barn før fødselen var i gang. Foto: Ole Kaland/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  NRK-profil Marianne Kvamme Amengual (45) ble bekymret for datteren Isabel (20) da hun fikk store smerter i magen og fikk beskjed om at det kunne være en mulig cyste. På sykehuset  kom sjokkbeskjeden – Isabel var gravid og fødselen var i gang.

- Jeg var lykkelig, sjokkert, forvirret – alt sammen på én gang. Men én ting sto helt klart for meg allerede mens fødselen pågikk: Dette fikser vi, dette skal bli noe positivt. Og året sammen med Emil har vært et eventyr, sier hun til Her og Nå.

Datteren Isabel ignorerte tegn på svangerskapet og fortrengte at hun var gravid. I ettertid tenker 45-åringen at hun burde merket forandringene på datteren.

- Men plutselig forsto jeg jo hvorfor hun hadde oppført seg slik, og jeg synes forferdelig synd på henne: Tenk å bære på en slik hemmelighet så lenge uten å dele den med noen, sier Amengual.

Snart blir barnebarnet Emil ett år og bor sammen med mamma Isabel, bestemor Marianne og resten av familien i Drøbak.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han tør ikke forlate meg ved alteret 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer