- Visste ikke at hun kunne bli gravid

«Paradise»-Christer trodde han var trygg da han «hoppet av i svingen».

KLAR TALE: Jeanett Hellestræ var klar i sin tale da hun snakket om prevensjon med Christer Reiersøl og Lene Angelica Nilsen. Foto: TV3
KLAR TALE: Jeanett Hellestræ var klar i sin tale da hun snakket om prevensjon med Christer Reiersøl og Lene Angelica Nilsen. Foto: TV3 Vis mer
SEXREKORD: Christer og Lene Angelica prøver å sette sexrekord på TV3-hotellet. Foto: TV3
SEXREKORD: Christer og Lene Angelica prøver å sette sexrekord på TV3-hotellet. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at Lene Angelica Nilsen (20) sjekket inn på «Paradise Hotel», fant hun raskt tonen med Christer Reiersøl (21).

Det førte til at sex én gang ble til mange ganger, og et mål om å sette sexrekord på skandalehotellet. Men etter å ha droppet å bruke kondom under samleie flere ganger, satte Jeanett Hellestræ ned foten, og samlet Nilsen og Reiersøl til seksualundervisning.

- Det var bra å få litt seksualundervisning av Jeanett. Hun var jo mammaen inne på «Paradise Hotel», så det var hyggelig. Jeg lærte litt og, forteller Christer.

Reiersøl trodde nemlig han var trygg, og at Nilsen ikke kunne bli gravid, om han «hoppet av i svingen».

- Jeg tenkte faktisk at det var trygt å «hoppe av i svingen». Jeg har aldri vært i noen lange forhold, og de jeg hadde datet har alltid brukt p-piller, så jeg har aldri brukt kondom noe særlig, sier han til Seoghør.no

Under seksualundervisningen var Jeanett klar i sin tale. Hun mente det var sjokkerende at Nilsen og Reiersøl ikke tenkte på beskyttelse.

- Helt seriøst, det er kondomer på hele dette jævla hotellet. Hvis du tror at dere er trygge ved å hoppe av i svingen, Christer, så tar du jævlig feil, sa hun.

Pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, sier at deltagerne blir oppfordret til å bruke kondom under oppholdet på hotellet.

- Gjestene på hotellet blir oppfordret til å bruke kondom hvis de skal ha sex, og det er lett tilgjengelig for dem. Mer enn det kan ikke vi gjøre, sier Glomlien til Seoghør.no.

Se klipp fra Jeanetts seksualundervisning øverst i saken!

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Uttalelsen hans var latterlig