Glemte Hollywood-ekteskap:

Visste du at disse stjernene har vært gift?

Flere Hollywood-ekteskap har gått i «glemmeboka», her er noen av dem.

MISLYKKEDE EKTESKAP: Flere av de største stjernene vi kjenner til har vært gift opptil flere ganger med andre stjerner. Noen ekteskap varte ikke mer enn noen måneder, mens andre holdt ut i flere år. Vi har samlet ti av kjendisekteskapene som har gått i glemmeboka. Foto: NTB Scanpix
MISLYKKEDE EKTESKAP: Flere av de største stjernene vi kjenner til har vært gift opptil flere ganger med andre stjerner. Noen ekteskap varte ikke mer enn noen måneder, mens andre holdt ut i flere år. Vi har samlet ti av kjendisekteskapene som har gått i glemmeboka. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke et ukjent fenomen at Hollywood-stjernene finner lykken med hverandre. De er i samme bransje, og lever tilsynelatende like luksuriøse liv - bestående av blant annet glamorøse fester, røde løpere og ivrige paparazzifotografer som løper etter dem til enhver tid. Flere av dem møtes også gjennom jobb etter å ha spilt sammen i storfilmer.

Av denne grunn er det flere kjendiser som har datet hverandre, og mange har også gått til alters og giftet seg. Med såpass mange kjente kjendispar er det imidlertid ikke alltid like lett å holde styr på hvem som er sammen med eller er gift med hvem, og det er fort gjort at enkelte ekteskap går i glemmeboka.

I denne saken har vi samlet ti kjendisekteskap de fleste har glemt at i det hele tatt eksisterte.

Uma Thurman og Gary Oldman

«Kill Bill»-stjernen Uma Thurman (49) giftet seg med den tolv år eldre britiske skuespilleren Gary Oldman (61) i 1990. Ekteskapet mellom de to skuespillerne skulle derimot ikke vare, og de skilte lag to år senere.

Fem år etter skilsmissen med Uma, i 1997, giftet Gary seg med fotografen Donya Fiorentino (51). De skilte seg i 2001, og syv år senere giftet han seg nok en gang, med Alexandra Edenborough (41).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer