- Visste at hun ville skille seg

Og Tony Parker benekter at han søkte om skilsmisse fra Eva Longoria først.

UTROSKAPSSKANDALE: Eva Longoria Parker og Tony Parker skilles etter hans angivelige utroskap. Foto: All Over Press
UTROSKAPSSKANDALE: Eva Longoria Parker og Tony Parker skilles etter hans angivelige utroskap. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Onsdag denne uken ble det kjent at Tony Parkers (28) frustrerte frue, Eva Longoria Parker (35), har søkt om skilsmisse. Nå innrømmer Parker at han ikke ble overrasket over konas skilsmissesøknad.

- Eva og jeg har diskutert situasjonen privat. Jeg var klar over at hun ville søke om skilsmisse i Los Angeles, sier Tony Parker via sin talsperson til People.

Parker benekter også tidligere skriverier om at han søkte om skilsmisse først.

- Jeg søkte ikke om skilsmisse i Texas, og leide ikke noen skilsmisseadvokat i verken Texas eller California. Vi kommer til å holde våre diskusjoner om dette privat framover, sier Tony Parker.

Årsaken til bruddet skal angivelig være at skuespillerinnen fant flere hundre tekstmeldinger fra kona til Parkers lagkamerat i San Antonio Spurs, Brent Barry, på Parkers telefon. Også Brent og kona Erin er midt i en skilsmisseprosess. I tillegg skal det ha vært spekulert i nok en affære for Parker.

Ingen av disse opplysningene kommenterer han i ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Utroskapskvinnen avslørt på Twitter