OMGITT AV SKANDALER: Ekteskapet mellom Tori Spelling og Dean McDermott skal lenge ha vært i fare etter at han var utro med flere ulike kvinner. Nå lager paret reality-TV av sitt turbulente forhold.  Foto: FameFlynet Sweden
OMGITT AV SKANDALER: Ekteskapet mellom Tori Spelling og Dean McDermott skal lenge ha vært i fare etter at han var utro med flere ulike kvinner. Nå lager paret reality-TV av sitt turbulente forhold. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Viser utroskapsdramaet på TV

Tori Spelling deler sine mest private stunder med fansen i ny realityserie.

SEOGHØR.NO: Tori Spellings (40) turbulente forhold til ektemannen Dean McDermott (47) har blitt viet mye spalteplass i medier verden rundt. At paret har hatt store problemer er ingen hemmelighet og Deans utroskap skal ha gjort at Tori vurderer skilsmisse.

Men i stedet for å la seg irritere av pressens interesse i forholdet, inviterer den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen nå nysgjerrige TV-tittere inn i familiens private drama.

I sin nye realityserie «True Tori» vil hun selv vise fansen sannheten om familiekonflikten.

FORTVILET: TV-stjernen har sagt at hun aldri mer vil stole på Dean og ekteskapet henger nå i en tynn tråd.  Foto: Vladimir Labissiere/Splash News/ All Over Press
FORTVILET: TV-stjernen har sagt at hun aldri mer vil stole på Dean og ekteskapet henger nå i en tynn tråd. Foto: Vladimir Labissiere/Splash News/ All Over Press Vis mer

- Tori har tatt den modige beslutningen å la publikum være vitne til den vanskeligste og mest uforutsigbare perioden i livet hennes, skriver kanalen America’s Lifetime Network i en pressemelding ifølge Contactmusic.

Serien begynner etter rehab

Spelling og McDermott har vært gift i syv år og har fire barn sammen.

Siden 2007 har de delt privatlivet i ulike realityserier. Både parets dårlige økonomi og McDermotts alkoholproblemer har bidratt til å så splid mellom Tori og Dean. I januar meldte amerikanske medier at de var for blakke til å skille seg, og kanskje er det mangelen på penger som nå gjør at de inviterer kameraer inn i familiekranglene.

Nylig var McDermott på avvenning for sine alkoholproblemer og serien starter når han kommer hjem fra oppholdet på rehab.

- Intimt, rå, følsomt og helt ekte, Tori forteller sin historie for første gang slik den burde bli fortalt - av henne. Seerne vil se situasjoner rett etter at det har skjedd og ingen vet hvor dramaet vil ende - ikke Tori, ikke Dean. Bare tiden vil vise om ekteskapet overlever.

Serien har premiere i USA 22. april.

LES OGSÅ: Utroskapen bringer mor og datter sammen