NY JOBB: Madonna har blitt Dolce & Gabbanas nye fjes og kløft utad. Foto: Stella
NY JOBB: Madonna har blitt Dolce & Gabbanas nye fjes og kløft utad. Foto: StellaVis mer

Viser superkløft i ny reklame

- Hun legger seg på rygg for firmaet og viser milevis med hud...

SEHER.NO: Madonna har fått seg en ny arbeidsgiver. Nå stiller hun opp og viser frem sine fordeler for motegiganten "Dolce & Gabbana".

51-åringen er nemlig merkets nye fjes utad, noe som ikke faller helt i smak hos alle.

Den britiske tabloiden The Sun hevder stjernen kun gjør dette for pengenes skyld, og skriver at stjernen "legger seg på rygg for firmaet og viser milevis med hud".

"Ganske sikker på at deres inntekter vil skyte i været etter at dette bildet går sin gang rundt i verden", skriver avisen.

I fjor ble superstjernen droppet av konkurrenten Louis Vuitton, men nå er det ingen grunn til å fortvile.

Nylig ble det hevdet at Madonna ønsker å bli gravid på ny. Avisen skrev at 51-åringen virkelig var klar for utfordringen, men var også klar over at det kunne bli vanskelig.

- Madonna sier at det å være mor er det største hun har oppnådd og samtidig det mest tilfredsstillende i hennes liv. Hun vet at i en alder av 51, vil det bli vanskeligere å unnfange naturlig. Men hun er sprek som en olympisk utøver og klar for utfordringen, sa en venn av stjernen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madonna (51) forsøker å bli gravid igjen