Blake Lively:

Viser stolt frem sin vaskebrett-mage

Blake Lively berømmer sin trener på Instagram.

TILBAKE I TOPPFORM: Blake Lively har født to barn, og innrømmer at det krever sitt å komme tilbake i form igjen. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I TOPPFORM: Blake Lively har født to barn, og innrømmer at det krever sitt å komme tilbake i form igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

​​ (Se og Hør): Blake Lively (30) ble vi kjent med gjennom Tv-serien «Gossip Girl», og stjerna har allerede rukket å få to barn med ektemannen, skuespiller Ryan Reynolds (41).

Det glamorøse ekteparet har døtrene Ines (1) og James (3), men nå kan Blake fortelle at det ikke er gratis å se ut som en million dollar etter to fødsler.

For ifølge hennes egen Instagram-konto, gikk 30-åringen opp hele 27 kilo under den siste graviditeten, og for å gå ned i vekt igjen måtte hun jobbe hardt.

Hun skriver:

«Det viser seg at man ikke kan gå ned de 27 kiloene man har gått opp bare ved å surfe gjennom Instagram, mens man lurer på hvorfor man ikke ser ut som alle bikinimodellene», skriver den artige skuespilleren.

Hun retter så en takk sin personlige trener, for at han «sparket rumpa mi tilbake i form».

«Ti måneder for å legge på seg, 14 måneder for å fjerne. Føler meg veldig stolt», står det i stjernens innlegg.

I bikiniform

Bare åtte måneder etter at Blake fikk sitt første barn i desember 2014, fikk hun hovedrollen i dramafilmen «The Shallows», en rolle der hun måtte stille lettkledd til innspilling.

Filmen handler om surferen Nancy, som blir angrepet av en hvithai. Blake, som måtte stille i bikini, innrømmet den gang at kroppspresset gikk utover selvtilliten hennes.

- Det jeg slet med, var at jeg måtte gjøre denne rollen åtte måneder etter fødsel. Det er mye usikkerhet og utseendepress rundt det. Du ønsker jo selvsagt ikke å være den personen folk ser på i et blad og bare sier «Æsj, se på henne», fortalte skuespilleren til People.com den gangen.

Tross hennes egen kamp mot kiloene, syns Blake at folk bør slutte å fokusere så mye på hvordan en kvinnelig kropp ser ut etter fødsel. I et intervju med People.com fortalte hun:

- Stigmaet gravide kvinner står overfor er en del av problemet. Det er en skam fordi det bør ikke være et så negativt «æsj» etter at noen har født.

- Kroppen din er så vakker. Du kan ikke gå på en «Victoria's Secret»-catwalk, men det er vakkert på en helt annen, utrolig måte, og jeg skulle ønske jeg hadde hatt mot nok til å gå ut og representere kvinner slik de faktisk ser ut.

Raste mot reporter

Og det er ikke første gang Blake slår et slag for kvinners stilling. Ifølge ABC News, fikk en reporter seg et kraftig støkk da hun spurte Blake om antrekket hennes på den røde løper i april i fjor.

Arrangementet var «Power of Women» i regi av det amerikanske bransjebladet Variety, der hederspriser blir delt ut til kvinner som har brukt sin posisjon til å sette søkelyset på et viktig tema.

- Virkelig? På dette arrangementet, så spør du meg om antrekket mitt? Seriøst … ville du spurt en mann om det samme? sa Blake.

I løpet av sekvensen skal Lively ha uttalt at hun var til stede for å promotere arbeidet med ovennevnte organisasjon, og ba dermed reporteren strengt om å stille henne et annet spørsmål.

- Jeg er her … for å rette søkelyset, skape endringer og for å løfte frem kvinner. Så du kan spørre meg om noe annet, smalt det fra skuespilleren.

Ugjenkjennelig

I det siste har vi sett en mer uglamorøs side av Blake, som er i full gang med innspillingen av spionthrilleren «The Rhythm Section», der hun ifølge Huffington Post, har hovedrollen.

Overfor Variety beskrev en av filmens produsenter, Stuart Ford, karakteren Blake spiller.

- De har skapt en unik heltinne, som snur om på de mange filmatiske klisjeene som omringer såkalte «kick ass» kvinnelige roller.

Og fansen fikk seg et alvorlig sjokk da de så den glamorøse skuespilleren sminket trøtt og sliten iført klær som fikk henne til å se hjemløs ut. Ektemannen la ut dette bilde på Instagram, som han tagget med #NoFilter.

#nofilter

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Flere barn

Og kanskje er det ikke siste gang Blake må ofre og gå opp og ned i vakt, for skal vi tro Ryans uttalelse til OK Magazine kan det se nettopp slik ut:

- Vi kommer begge fra store familier og vil gjerne ha det selv også. Mine foreldre har fire barn, og Blakes fem. Mange sier det er galskap, men det vil vi først finne ut av når vi er der. Og jeg tror vi kommer til å vandre gjennom denne ilden ganske lykkelige.

Ryan bruker ofte det sosiale mediet til å spøke med hvordan han oppdrar barna, hvorpå Blake avslører at postene som regel ikke er sanne.

- Han burde jobbe for The Enquirer (amerikansk sladdermagasin, journ.anm.). Når han sier «min datter» snakker han egentlig aldri om henne. Alt er oppspinn, og noen ganger får jeg lese dem før han poster dem. Det får meg til å le. Jeg blir mer forelsket i ham når han skriver de postene. Jeg elsker ham mesteparten av tiden, men spesielt da, sa Blake til magasinet Glamour i høst.

​Les også: - Det er mange flere fordeler ved å være singel​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer