<strong>VENTER BARN:</strong> Golfspilleren Suzann «Tutta» Pettersen delte det første bilde av den voksende magen på ferie i Sverige. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Golfspilleren Suzann «Tutta» Pettersen delte det første bilde av den voksende magen på ferie i Sverige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Suzann «Tutta» Pettersen:

Viser stolt frem babymagen

Golfstjernen Suzann Pettersen nyter ferien med ektemannen og deres kommende baby.

Publisert

I mars i år kunne den norske golfsensasjonen Suzann «Tutta» Pettersen (37) bekrefte at hun skal bli mor for første gang.

Siden den gledelige nyheten ble delt, har man verken sett eller hørt noe til den vordende moren om graviditeten. Frem til nå.

Lørdag delte nemlig 37-åringen et bilde av seg selv og ektemannen Christian Ringvold (37) på Instagram der duoen holder om den voksende magen på idylliske Koster i Sverige.

- Kveldsbad med favoritten. Vårt nye kapittel nærmer seg, skrev en tilsynelatende lykkelig «Tutta» på bildet.

Evening swim with my favorite ❤️ Our next chapter is getting closer...

Et innlegg delt av Suzann Pettersen (@suzannpettersen)

Vil tilbake til idretten

«Tutta» har siden 2001 briljert i verdenstoppen i Golf, noe som innebærer mye trening.

I et intervju med VG, da hun avslørte graviditeten, kunne hun fortelle at hun normalt sett har trent opptil to ganger om dagen før hun ble gravid.

Etter at hun ble gravid har hun måttet sett langt etter å være like aktiv som før.

- Jeg kommer til å søke erfaringer fra andre utøvere som har vært i samme situasjon tidligere, og som kommer tilbake til toppidretten etter fødsel, fortalte hun til avisen den gang.

Paret bor sammen i Orlando, Florida, og gleder seg til den nye hverdagen og det det måtte medbringe. I mars fikk «Tutta» flyforbud fra legen, som gjorde at hun ikke fikk deltatt i enkelte golfturneringer.

- Jeg vet jo ikke helt hva jeg går til. Men jeg er veldig glad i barn - og har alltid hatt lyst på egne barn, sa golfstjernen.

Kjent hverandre lenge

Helt siden 2014 har «Tutta» og Christian holdt sammen. Det var under en pressekonferanse i Kina i at golftalentet avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med Christian.

I et større intervju med Dagbladet Magasinet fra 2014 fortalte «Tutta» at hun og Christian hadde vært venner i flere år før de ble kjærester.

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner.

<strong>VENTER BARN:</strong> Suzann «Tutta» Pettersen Christian Fredrik Ringvold på vei ut av kapellet i 2015. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
VENTER BARN: Suzann «Tutta» Pettersen Christian Fredrik Ringvold på vei ut av kapellet i 2015. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Giftet seg i Norge

Litt over et år senere ble det kjent at paret var forlovet.

Den 7. januar ga paret hverandre sine «ja» i Holmenkollen kapell, i en hyggelig og intim seremoni. Jenter fra Oslo golfklubb hadde stilt opp i et espalier med golfkøller da kirkedørene åpnet seg etter vielsen, til stor begeistring fra golfstjernen selv.

Brudeparet, som ikke ønsket å snakke med oppmøtt presse etter seremonien, hastet videre til Holmenkollen restaurant etter fyrverkeri-seansen, der festen fortsatte ut i de sene nattetimer.

LES OGSÅ: Helene Bøksle ble mamma igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer