Nicky Hilton Rothschild:

Viser sønnen for første gang

Nicky Hilton Rothschild deler det første bildet av familiens nyeste tilskudd.

TREBARNSMOR: Nicky Hilton Rothschild viser fram sin nyfødte sønn. Foto: Splash News / Christopher Peterson / NTB
TREBARNSMOR: Nicky Hilton Rothschild viser fram sin nyfødte sønn. Foto: Splash News / Christopher Peterson / NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2015 ga Nicky Hilton (38) sitt «ja» til James Rothschild (37) i et storslått bryllup i hjemmet til prins William (40) og hertuginne Kate (39) på Kensington Palace i London.

Ett år senere kom datteren Lily-Grace Victoria (5) til verden, og halvannet år senere ble hun storesøster da Theodora Teddy Marilyn (4) så dagens lys.

I januar delte paret nyheten om at de ventet sitt tredje barn sammen, og for to uker siden kom deres nyfødte sønn til verden.

«Vi er offisielt en gjeng på fem! Velkommen til verden, søte gutt. Mamma, pappa og storesøstre kunne ikke vært mer forelsket», skrev den nybakte trebarnsmoren den gang.

Nå viser Hilton Rothschild endelig fram familiens nye tilskudd.

People er blant mediene som omtaler saken.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

«Babylykke»

Torsdag deler Hilton to bilder av sønnen på Instagram. På det ene bildet hviler den lille gutten på morens bryst, mens hun slapper av i en hengekøye.

Til bildet skriver hun «Babylykke».

38-åringen har også delt et lignende bilde på Instagram-story. Navnet på familiens nyeste tilskudd er foreløpig ikke kjent.

- Vil være et eksempel

I 2020 åpnet Hilton-datteren opp om de mer utfordrende sidene av å være mor.

- Jeg tror alle mødre lider av mamma-skyldfølelse, sa hun den gang, og understrekte viktigheten med å gjøre ting man elsker.

- Ikke la barna dine ta fullstendig over livet ditt. Naviger mot den balansen og finn den balansen.

Vis mer

Hun innrømte den gang at hun føler på skyldfølelse når hun må forlate barna for å dra på jobbreise.

- Men samtidig tenker jeg det er å være et godt eksempel for barna dine, om å jobbe med det du har lidenskap for. Jeg vil være et eksempel på det.

LES OGSÅ: Egor Filipenko: Hinter om ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer