<strong>I SUS OG DUS:</strong> Veien til mannens hjerte går som kjent gjennom magen. Gisele Bündchen koser seg på kjærlighetsferie med kjæresten Tom Brady.  Foto: All Over Press
I SUS OG DUS: Veien til mannens hjerte går som kjent gjennom magen. Gisele Bündchen koser seg på kjærlighetsferie med kjæresten Tom Brady. Foto: All Over Press Vis mer

Viser sin veldreide kropp

Supermodellen nyter late dager ved bassengkanten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sammen med kjæresten Tom Brady (30) slapper den langbeinte skjønnheten Gisele Bündchen (27) av på det eksklusive hoteller Setai på Miami Beach.

Det forelskede paret storkoser seg på hotellområdet og deler en romantisk lunsj i sola.

Det er alltid hyggelig å se at kjærligheten blomstrer. Mer irriterende er det å innse at Giseles smekre kropp ikke tar skade av usunn hurtigmat som pommes fritz, mens andre legger på seg bare de tenker på den frityrstekte potetskapningen.

Gisele og Tom ble sammen like før jul i fjor og de skal allerede ha planlagt et vinterbryllup.

Det gikk også lenge rykter i flere medier om at verdens rikeste modell var gravid. Dette avkreftet hun selv da hun ble intervjuet på et spansk TV-show.

Quaterback-kjæresten Tom fikk derimot en sønn med eksen Bridget Moynahan (36) forrige onsdag.

LES OGSÅ: Leo klar for Playboy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer