HOT TRENING: Det går hett for seg når Britney Spears og kjæresten Sam Asghari holder seg i form. Foto: Instragram
HOT TRENING: Det går hett for seg når Britney Spears og kjæresten Sam Asghari holder seg i form. Foto: Instragram Vis mer

Britney Spears:

Viser sin superform under het treningsøkt med kjæresten

Men selv under en heftig treningsøkt blir det alltids tid til et kyss.

Publisert

(Se og Hør): Når kjæresten din også er din personlige trener, går det ekstra hett for seg under treningsøktene. Det kan Britney Spears (36) skrive under på.

Popstjernen la nemlig nylig ut en video på Instagram som viser at kjæresten, Sam Asghari, inspirerer henne til å være i knallform.

36-åringens akrobatiske øvelser tyder på en imponerende styrke fra popstjernen, som valgte å kalle videoen hun selv la ut på Instagram «sterke sammen».

Innimellom sit-ups, håndstående og push-ups oppå hverandre, fikk det nyforelskede paret også inn noen hete kyss. Sangeren la ut en liknende video for en måned siden så det er tydelig at de to har funnet en felles interesse i å holde seg i form.

Stronger together @samasghari 👯‍♀️🍏👯‍♀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Det er Daily Mail som først skriver om treningsvideoen, som har over tre millioner visninger og et hav av oppløftende kommentarer. De fleste skriver hvor flott par de to er, eller kommenterer Britneys superform.

Introduserte ham på Instagram

Britney og Sam møttes under en musikkvideo-innspilling i fjor høst, men det skulle ta noen måneder før de to ble et par. Han er fitness-instruktør og modell, men har en drøm om å bli skuespiller.

I følge The Sun ble Sam først introdusert som Britneys nye mann gjennom et bilde hun la ut på Instagram i mars, da de to var ute og gikk i naturen sammen.

Popstjernen har de siste årene virkelig kommet seg på beina igjen, etter flere tøffe år med personlige problemer.

Hun har blant annet tjent gode penger på sitt eget show i Las Vegas, «Piece of Me», som hun nå tar med seg ut på verdensturné - blant annet til Norge.

«Toxic»-sangeren har barna Sean Preston (12) og Jayden James (11) med eksmannen Kevin Federline (39), som hun var gift med fra 2004 til 2007.

Nå kan det imidlertid se ut til at eksen prøver å få en større bit av sukess-kaka til Britney.

Håvet inn millioner

De ti siste årene har Federline hatt full foreldrerett for sønnene, etter Britneys sammenbrudd i januar 2008. Popstjernen har kun hatt samværsrett, og har i tillegg betalt barnebidrag til eksmannen.

Ifølge E! News mottar Federline for tiden 20 000 dollar i måneden fra Britney Spears, eller om lag 154 000 norske kroner. Nå vil han ha mer penger, skriver nettstedet:

- Det er Kevins advokat som har snakket om Britneys nylige suksess og prøver å få mer penger. Vi håper på å få løst dette, sier en kilde nær Britney.

En kilde har også fortalt til E! News at barnefaren ønsker å få økt barnebidraget fordi barna er blitt eldre, og fordi partenes økonomiske situasjon har endret seg betraktelig siden avtalen først kom i stand.

Ifølge Billboard har nemlig billettinntektene fra Britneys Las Vegas-show vært på svimlende 137 695 392 dollar - eller i overkant av én milliard kroner.

Og Britney selv har heller ikke tjent småpenger på årene sine i Las Vegas. Ifølge The Blast har hun tjent 475 000 dollar per konsert, eller i overkant av 3,5 millioner kroner.

Britney skal være svært stresset over det hele og ønsker å løse opp i problemet så fort som mulig. Imidlertid vil hun ikke gi etter for kravene fra eksen, i frykt for en «mye vil ha mer»-situasjon:

- Hvis Kevin får en økning denne gangen, hva skal hindre ham i å komme tilbake neste gang Britney sikrer seg en svær avtale og be om en bit av den også? forklarer en kilde nær Britney til UsWeekly.

I februar skrev UsWeekly at Kevin Federline vil ha mer penger fra eksen fordi han ønsker anerkjennelse for hvor langt han har strukket seg. 39-åringen, som totalt har seks barn, mener angivelig at han har ofret mer enn de fleste ville gjort i en tilsvarende situasjon.

LES OGSÅ: Introduserte Jenna Dewan med eksens etternavn

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 26.09.2014 Britney Spears er i Oslo for å promotere sin nye undertøyskolleksjon, «The Intimate Britney Spears», for den danske butikkjeden Change. Her snakker hun fra Change-scenekanten til motenorge. Video: Marianne Cecilie Huseby / DBTV Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer