<strong>UTE TIL LUNCH:</strong> Maria er superstjerne i Sverige og forsøkte å gjemme seg bak et sjal. Foto: Johnny Axelsson
UTE TIL LUNCH: Maria er superstjerne i Sverige og forsøkte å gjemme seg bak et sjal. Foto: Johnny Axelsson Vis mer

Viser sin kjærlighet

Tydelig stormforelsket viser Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan sin kjærlighet i Stockholm.

Publisert
Sist oppdatert

Romantisk tur!


Nå er det ingen hemmelighet lenger. Skuespillerinnen Maria Bonnevie (32) og "Først og Sist"-programleder Fredrik Skavlan (39) er et par.


Norges nye superpar tilbragte en romantisk weekend sammen i Stockholm i slutten av mars. Etter hva Se og Hør erfarer, har de to vært sammen siden desember 2005, men har ønsket å holde en lav profil på grunn av sin kjendisstatus.


Etter at Skavlans talkshow begynte sine sendinger på svensk TV er det ikke lenger bare Maria Bonnevie som er stor stjerne i nabolandet. Flere svensker sperret derfor øynene opp da de to spiste lunch sammen på restauranten "Tevere" i den svenske hovedstaden.


- De hadde bare øyne for hverandre og var tydelig forelsket og kjærlige med hverandre, sier restaurantgjesten Tony Ekman til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer