Viser sin kjærlighet etter skandalekysset

Melanie Griffith nekter å la seg knekke av ektemannens amorøse nattklubb-tur.

<strong>SMILTE TIL FOTOGRAFENE:</strong> Melanie Griffith og Antonio Banderas var tilsynelatende lykkelige sammen, da de lørdag dro på konsert med Tom Hanks' kone Rita Wilson i Los Angeles. Foto: All Over Press
SMILTE TIL FOTOGRAFENE: Melanie Griffith og Antonio Banderas var tilsynelatende lykkelige sammen, da de lørdag dro på konsert med Tom Hanks' kone Rita Wilson i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for at ekteskapet til Antonio Banderas (51) og Melanie Griffith (54) flere ganger har blitt nederlagsdømt av amerikanske medier, har de to filmstjernene holdt sammen i over 16 år.

De siste ukene har imidlertid ryktene om problemer i ekteskapet igjen dukket opp med fornyet styrke, etter at Antonio Banderas i april ble filmet mens han kysset en annen kvinne under et fuktig nattklubb-besøk i Mexico.

Verken Banderas eller Griffith har villet kommentere de avslørende bildene, men gjorde sitt ytterste for å vise samhold da de lørdag ankom nattklubben Troubadour i Los Angeles hånd i hånd.

Paret var på plass for å støtte deres gode venn Rita Wilson, som skulle holde konsert. Wilson er også kjent som kona til Tom Hanks.

Etter at videoen fra Mexico ble kjent, rapporterte flere medier at Griffith skal ha vært knust over nyheten.

Men lørdag viste Griffith - som tidligere har slitt med rusmisbruk -  seg fra sin mest strålende side, og så ikke ut til å være det minste preget av av kjærestens kyss med en annen kvinne.

Paret - som har datteren Stella (15) sammen - ville imidlertid ikke kommentere skandalen, da de ble omringet av fotografene på gaten.

Det har ført til nye spekulasjoner om Banderas virkelig er tilgitt, eller om det hele kun er et spill for galleriet...

LES OGSÅ:
Utro Antonio tatt på fersken


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer