Viser selvskading i ny video

- Jeg vil vise ungdommene at jeg vet om dette. Jeg har vært der selv, forteller Pink.

MEKTIG SYMBOLIKK: - Selvskading og selvmord, to symptomer på samme problem, bare øker, sier Pink om videoen til Fucking Perfect. Foto: YouTube
MEKTIG SYMBOLIKK: - Selvskading og selvmord, to symptomer på samme problem, bare øker, sier Pink om videoen til Fucking Perfect. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske popartisten Pink (31) er ikke redd for å gå egne veier. I sin nyeste video til låta «Fucking Perfect» benytter hun seg av sterke midler for å få frem budskapet sitt.

Videoen viser en ung jente som sliter med tilværelsen og som tyr til selvskading og dopbruk for å takle problemene sine. Popstjernens budskap med den sterke videoen er at man må sette fokus på vanskelige temaer - som nettopp selvskading i ulike former.

Se videoen HER!


- Selvskading og selvmord, to symptomer på samme problem, bare øker. Jeg vet ikke om en eneste person som ikke kjenner noen som er blitt rammet. Dette er et problem og noe vi bør prate om, skriver hun i et brev ifølge Aftonbladet.

Pink hadde selv problemer i oppveksten og ble blant annet kastet ut hjemmefra. Hun har alltid vært opptatt av de problemene mange tenåringer sliter med fordi hun har vært der selv.

- Jeg har alltid hatt problemer med kropps- og selvbildet mitt, har hun sagt til The Independent.

Også i sine tidligere videoer har Pink adressert disse problemene. I «Stupid Girls»-videoen får man blant annet se plastiske operasjoner og spiseforstyrrelser.

- Jeg vil vise ungdommene at jeg vet om dette. Jeg har vært der selv, skriver hun videre ifølge Aftonbladet.

For tiden venter Pink sitt første barn sammen med ektemannen Carey Hart (35).  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjokkbildene som ryster verden