Brudd for Katie Holmes:

Viser seg offentlig etter brudd-nyheten

Smiler etter bruddet med Jamie Foxx.

BRUDD: Tidligere denne uken ble det kjent at det skal være slutt mellom Katie Holmes og Jamie Foxx. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Tidligere denne uken ble det kjent at det skal være slutt mellom Katie Holmes og Jamie Foxx. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har siden 2013 gått rykter om at skuespillerne Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51) har vært et par. Ingen av partene har noen gang bekreftet et forhold, da de holdt en svært lav profil.

Mandag kunne imidlertid kilder nær paret bekrefte overfor Page Six og People at de nå har endt forholdet etter seks år. Det ble dermed tilsynelatende bekreftet at Holmes og Foxx faktisk har vært i et forhold gjennom denne bruddnyheten.

I følge People skal forholdet skal ha endt allerede i mai.

Smiler på tur

Og nå er det blitt sluppet ferske bilder av nysingle Katie på tur med hundene sine sammen med datteren Suri Cruise (13), som hun har med eksmannen - skuespiller Tom Cruise (57).

LUTTER HUNDENE: Katie Holmes og datteren Suri Cruise på tur. Foto: NTB Scanpix
LUTTER HUNDENE: Katie Holmes og datteren Suri Cruise på tur. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har visstnok gått måneder siden bruddet, og offentliggjøringen av bruddnyheten ser ikke ut til å sette en stopper for humøret til 40-åringen som spaserer smilende rundt i New York mandag ettermiddag.

SMILER: Holmes ser fornøyd ut sammen med datteren og hundene. Foto: NTB Scanpix
SMILER: Holmes ser fornøyd ut sammen med datteren og hundene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SMILER: Holmes ser ikke påvirket ut av at bruddnyheten har kommet ut. Foto: NTB Scanpix
SMILER: Holmes ser ikke påvirket ut av at bruddnyheten har kommet ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avbildet med annen kvinne

Forrige uke ble Jamie Foxx avbildet med en annen kvinne enn Holmes, noe som satte stor fart på bruddryktene.

Allerede før Holmes og Foxx for første gang offisielt stilte opp på bilder sammen under årets MET-galla, gikk ryktene om at paret hadde gått hver til sitt.

Mandagens avsløring av bruddnyheten kommer for øvrig i kjølvannet av at Foxx ble avbildet sammen med en annen kvinne fredag: Artist, skuespiller og modell Sela Vave.

MOR OG DATTER: 13 år gamle Suri luftet hundene sammen med mamma. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: 13 år gamle Suri luftet hundene sammen med mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skillsmisse-avtale

Jamie Foxx har tidligere omtalt ryktene rundt forholdet til Holmes som «falske nyheter» og har uttalt at han og skuespilleren bare er «gode venner». I fjor gikk det blant annet rykter om både bryllupsplaner og brudd mellom skuespillerne, før duoen i desember ble avbildet på en luksusyacht utenfor kysten av Miami.

Til tross for avkreftelse etter avkreftelse er det ikke uten grunn at mange har trodd at paret bare har holdt forholdet hemmelig for offentligheten i alle disse årene.

Det sies at det var en skillsmisse-avtale mellom Holmes og hennes tidligere ektemann Tom Cruise, hvor hun angivelig ble forbydd å treffe noen før det hadde gått fem år. Siden skilsmissen fant sted i 2012 kunne ikke Holmes vise seg offentlig med ny mann før i 2017.

Dette var året Holmes og Foxx viste seg offentlig sammen for første gang.

LES OGSÅ: - jeg føler jeg må oppklare dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer