VENTER NYTT BARN: Claudia Schiffer og Matthew Vaughn venter sitt tredje barn, en jente, i løpet av mai. Foto: Stella Pictures
VENTER NYTT BARN: Claudia Schiffer og Matthew Vaughn venter sitt tredje barn, en jente, i løpet av mai. Foto: Stella PicturesVis mer

Viser seg gravid og naken på coveret

Den høygravide supermodellen kaster klærne.

SEHER.NO: Claudia Schiffer (39) venter sitt tredje barn denne måneden. Det feirer supermodellen ved å vise seg naken i juniutgaven av den tyske utgaven av Vogue. 

Tidligere har 39-åringen avslørt at hun denne gangen venter en jente. Fra før er hun og ektemannen Matthew Vaughn foreldre til Casper (7) Clementine (5). Når den lille, nye jenta kommer til verden, vil Schiffer kutte ned på arbeidet og bli en hjemmeværende mor, har hun tidligere avslørt.

Den tyske stjernen er en av verdens mest suksessfulle modeller, og har vært i mer enn 500 magasiner verden over. Siden jobben hennes er å være modell, er Schiffer naturligvis svært opptatt av sin kroppsfasong. Men når hun er gravid, gir hun seg selv lov til å gjøre det meste.

- Jeg elsker å være gravid. Du kan gjøre hva du vil. Du slipper å føle deg skyldig. Det føles som om noe rart skjer, fordi før jeg ble gravid, var jeg en som måtte passe vekten, har hun tidligere sagt.


På tidlig 1990-tallet var det ganske så kontroversielt for en gravid kvinne å vise sin nakne kropp i et bestsellende magasin. Men det var før. Schiffer blir nemlig hyllet for sin.

Og som nettstedet Popcrunch skriver: «Hvilken uimotståelig mamma mener du at ser bedre ut»?

Bli fan av Seher.no på Facebook her.  

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Hun er faktisk sju måneder på vei