Viser seg fram i ny kalender

- Men hun ligner ikke på seg selv...

SEXY: Men det har blitt spekulert i om det ikke er Kim Kardashian som viser seg på bildet. Foto: Stella Pictures
SEXY: Men det har blitt spekulert i om det ikke er Kim Kardashian som viser seg på bildet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (29) er ikke akkurat kjent for å vike unna når det kommer til å vise seg fram foran kameraet.

Mot slutten av året gir hun ut en ny kalender for 2011, der hun viser fram ulike bilder av seg selv. De fleste bildene skal være av den lettkledde sorten.

I slutten av august la hun ut et av bildene fra kalenderen på sin egen Twitter-side.

- Nytt Twitter-bakgrunnsbilde. Det er en forsmak på min kommende kalender. Bildet kommer kun til å være oppe for i kveld, skrev hun den gang.

Nå har bildet imidlertid blitt sluppet for pressen. Og det er en Kardashian full av olje, som ligger på ryggen og viser fram en liten bikini man kan skue på bildet.

Definitivt et sexy bilde, men ikke alle er enige om at det virkelig er Kardashian som stiller opp på bildet. Nettstedet Brickandstonegossip.com skriver følgende:

«Det er jo et flott bilde, men det ligner ikke på Kim Kardashian for fem øre...»


29-åringen ble tidligere beskyldt av magasinet InTouch for å være sjalu på hennes søster, Kourtney Kardashian, på grun av kroppen hennes. Ryktene avviste hun imidlertid tvert.

- Vi har veldig forkjellige kropper. Men å si at jeg er misunnelig på min søsters kropp, er bare latterlig. Det er faktisk morsomt hvor latterlig det er, skrev Kim på sin egen webside ifølge People.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke sjalu på min søsters kropp