Pippa Middleton:

Viser seg for første gang etter fødselen

Den nybakte tobarnsmoren ble observert ute i London én uke etter at datteren kom til verden.

FØRSTE GANG: Pippa Middleton viste ansikt bare én uke etter at datteren kom til verden. Foto: Neil Warner /MEGA / NTB
FØRSTE GANG: Pippa Middleton viste ansikt bare én uke etter at datteren kom til verden. Foto: Neil Warner /MEGA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember dukket de første ryktene opp om at Pippa Middleton (37), hertuginne Kates lillesøster, ventet sitt andre barn sammen med ektemannen James Matthews (45).

Først i starten av mars ble gravidryktene bekreftet av Middletons mor, og i midten av måneden meldte Hello Magazine at 37-åringen hadde født.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

- Hun er perfekt

En kilde nær familien fortalte til magasinet at Middleton og Matthews hadde fått en liten datter ved navn Grace Elizabeth Jane.

- Mor og baby har det fint. Hun er perfekt, alle er overlykkelige over en så vellykket ankomst, sa kilden til Hello Magazine.

Duoen har foreløpig ikke bekreftet fødselen selv - men nå virker familieforøkelsen rimelig reell.

Viste seg etter fødselen

Nylig viste nemlig den nybakte tobarnsmoren seg offentlig for første gang med sin to uker gamle datter.

Middleton ble fanget av paparazzier da hun trillet barnevognen gjennom den vestlige delen av London, flankert av sønnen Arthur Michael William (2).

PÅ LUFTETUR: Pippa Middleton virket å være i godt humør ute på trilletur. Foto: Neil Warner / MEGA / NTB
PÅ LUFTETUR: Pippa Middleton virket å være i godt humør ute på trilletur. Foto: Neil Warner / MEGA / NTB Vis mer

Sosietetskvinnen var iført en mørk kåpe og hvite sneakers, og lot til å være i godt humør til tross for det tilsynelatende grå været.

Slitsomt svangerskap

37-åringen har som nevnt to barn. Middleton fullgte i sin kongelige storesøsters fotspor da hun fødte sønnen ved Lindo Wing på St. Mary's Hospital i 2018.

Briten har tidligere vært åpen om sitt første svangerskap. Ikke lenge før fødselen for to år siden delte hun sine tanker om den siste fasen av svangerskapet sitt i en spalte i Waitrose Weekend.

Den svenske Hollywood-stjernen letter på sløret om den kongelige gallamiddagen i «Skalvan». Vis mer

Der la ikke Middleton, som er vant til å være i mye fysisk aktivitet, skjul på at hun syntes det var slitsomt å gå høygravid.

«Den siste måneden nærmer seg, og magen vokser hver dag. Det å holde seg i aktivitet er kinkig, og både ryggen og korsryggen føles støl og ukomfortabel», skrev hun blant annet i spalten, ifølge Hello Magazine.

Middleton fortalte også om hvordan kroppen forandret seg mot slutten av svangerskapet, og hvordan dette påvirket hverdagslivet. Denne gangen har hun imidlertid vært taus rundt svangerskapet.

LES OGSÅ: - Planlegger barn nummer fire

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer