Erika Jayne:

Viser seg etter sjokk-bruddet

Realitystjernen smilte og poserte for fotografene etter skilsmisse-nyheten.

SKAPER OVERSKRIFTER: «Real Housewives of Beverly Hills»- stjernen Erika Jayne (49) har fått mye oppmerksomhet etter nyheten om egen skilsmisse tidligere denne måneden. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB

SKAPER OVERSKRIFTER: «Real Housewives of Beverly Hills»- stjernen Erika Jayne (49) har fått mye oppmerksomhet etter nyheten om egen skilsmisse tidligere denne måneden. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB

Vis mer
Publisert

En hel realityverden fikk bakoversveis da det tidligere denne måneden ble det kjent at tv-stjernen Erika Jayne (49) skal skilles fra ektemannen, etter 21 års ekteskap.

Det var førstnevnte, best kjent fra suksess-serien «Real Housewives of Beverly Hills», som kunngjorde at forholdet til den 81 år gamle advokaten Tom Girardi er over.

Erika Jayne har holdt en lav profil siden skilsmissebomben ble sluppet, og har vært lite å se i offentligheten. Nå har hun vist seg for første gang etter bruddet.

I godt selskap

Tv-profilen ble forrige uke avbildet på gata ved Santa Monica-området i Los Angeles, der hun ifølge People hadde møtt opp i forbindelse med innspillingen av tv-serien hun er kjent for.

STRÅLTE: Erika Jayne smilte bredt til fotografene da hun nylig viste seg i offentligheten. Foto: Jen Lowery/ Mega/ NTB
STRÅLTE: Erika Jayne smilte bredt til fotografene da hun nylig viste seg i offentligheten. Foto: Jen Lowery/ Mega/ NTB Vis mer

49-åringen stilte velvillig opp for fotografene, og virket å være ved godt mot. Ifølge nevnte ukeblad skal realityprofilen ha tilbrakt tid med sine nærmeste venninner, på den italienske restauranten «Fia», mens innspillingen pågikk.

Ekteskapet med Tom Girardi har vært et omdiskutert tema hos «Real Housewifes»-fansen, der flere har dømt forholdet nord og ned. Mange har nemlig ment at realitystjernen, som er betydelig mye yngre enn Girardi, bare giftet seg for pengenes skyld.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Uavhengig av kritikken var de altså sammen i godt over to tiår, før forholdet brast.

- Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen. Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, sa Erika i en uttalelse, da skilsmissen ble kunngjort.

Ikke signert ektepakt

Mannen som Erika skal skilles fra, er en mektig og styrtrik advokatskikkelse i USA. Han er spesielt kjent for «Erin Brokovich»- saken, som senere ble en film med blant annet Julia Roberts.

Ifølge skilsmissepapirene er det «uforenlige forskjeller» som gjør at paret nå går hver til sitt. Det skriver People.

BRUDD: Advokatstjernen Tom Girardi avbildet i fjor. Foto: Eugene Powers/Splash News/NTB
BRUDD: Advokatstjernen Tom Girardi avbildet i fjor. Foto: Eugene Powers/Splash News/NTB Vis mer

At de to ikke valgte å signere en ektepakt - eller særavtale - da de giftet seg i begynnelsen av 2000, er blitt tema for diverse skriverier i etterkant. Spesielt med tanke på hva Erika potensielt kan få med seg av verdier.

- Jeg er gift med en mektig advokat. En særavtale hadde ikke stått i veien for ham uansett. Det kommer til å gå Toms vei, det lover jeg deg. Han hadde revet det papiret i fillebiter på sekunder, har Erika tidligere sagt, ifølge Fox News.

Hvorvidt hun har planer om å klore seg til noe av sin kommende eksmanns formue er ikke kjent, men hun kan vinne mye på det. På grunn av sin rolle i det Los Angeles-baserte advokatfirmaet Girardi & Keese, skal han være verdt rundt 30 millioner dollar. Det tilsvarer litt over 275 millioner norske kroner.

Loven i California krever likevel at ektepar som skiller seg skal dele eiendom likt mellom begge parter, noe som innebærer at det kan bli en kamp om millionene. Paret har ikke fått barn sammen, som innebærer at Erika er den eneste potensielle mottakeren av en slik sum.

LES OGSÅ: Ektemannen raser mot realitykolleger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer