Britney Spears

Viser seg etter rykteflommen

Delte bilder sammen etter massive spekulasjoner

NYE RYKTER: Britney Spears og ektemannen slo nylig hardt ned på ryktene. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock
NYE RYKTER: Britney Spears og ektemannen slo nylig hardt ned på ryktene. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har vært skrevet om Britney Spears (41) og det 13 år lange vergemålet hun var underlagt.

Etter det mye omtalte sammenbruddet, levde hun i årevis strengt kontrollert, med sin egen far Jamie Spears (70) som verge.

Tiden i friheten har «Toxic»-stjernen nytt godt. Hun har blant annet rukket å både forlove og gifte seg med kjæresten gjennom mange år, Sam Asghari (28). Sammen har de også dratt på flere ferieturer til eksotiske steder.

Spears har også skapt uttallige overskrifter etter at hun støtt og stadig har delt flere lettkledde bilder av seg selv, hvor hun overlater lite til fantasien.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

Tar bladet fra munnen

Ektemannen Asghari har lenge forholdt seg taus til konas lettkledde bilder, men så åpnet han seg opp om situasjonen for aller første gang i desember i fjor.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Etter uttalelsen, har det siden versert utallige rykter om at sangerinnens ekteskap, angivelig skulle henge i en tynn tråd.

Det melder blant annet People og Perez Hilton.

Disse ryktene fikk også fart på seg etter at begge ble sett på turer alene - begge uten giftering. Oppmerksomme fans har også lagt merke til at ingen av partene har postet bilder av hverandre på lang tid - inntil nå.

Fredag delte nemlig Asghari en søt videosnutt av paret, med bildeteksten

«Fjelltur med dama». samt en hjerteemoji.

Videoen har i skrivende stund i overkant av femti tusen likerklikk, men mange spekulerer fortsatt på om det hele bare er et spill for galleriet, og at ekteskapet likevel er nære ved å ryke.

Ifølge TMZ skal ekteskapet «henge i en tynn tråd». Ifølge nettstedet ser paret svært lite til hverandre og stemningen skal være alt annet enn god.

LES OGSÅ: Deler ukjent avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer